Verenica ga ostavila pred venčanje, razlog ga potpuno SLOMIO

„Verenica me prošle godine ostavila nakon 5 godina zabavljanja, a samo 3 meseca pre zakazanog venčanja. Kako mi je tada rekla, našla muškarca sa kojim je srećnija.

Toliko je volim da se nisam ni tada na nju naljutio.

Međutim, taj muškarac njenog života je poginuo u saobraćajnoj nesreći pre neka dva meseca, a da stvar bude gora, ona je ostala trudna, sama…

Nisam ni jednog trenutka razmišljao, pozvao sam je i rekao joj da sam spreman da je oženim, trudnu i da ne mora abortirati, da njoj i njenom detetu ništa neće da fali, a ona mi je tada, bez da se zahvalila, rekla da je želela mene za muža udala bi se do sada za mene.

Rekla mi je da će roditi dete čoveka kojeg je istinski volela, svim srcem i kojeg će večno voleti, te da će živeti sama sa njegovim detetom i čekati trenutak kada će ponovo da se sretne sa čovekom svog života na ONOM svetu.

Njene reči su me baš povredile… zbog nekog divljaka, manijaka je zaboravila sve lepo što smo proživeli kroz godine zabavljanja… da ne govorim da je meni govorila da nevinost čuva za prvu bračnu noć, a sa njim je nakon par meseci meseci ostala trudna i sada će roditi to dete bez da je bila u braku i jedan dan.

Osećam se nakon svega BAŠ JADNO“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

venčanjeverenica
Komentari (7)
Dodaj komentar
 • Naut

  Ta žena nije normalna. Naumila da mu odvede dete na onaj svet, a šta ako ga on ne želi?!

 • Jovana

  Ovo je izmišljena priča. Ne verujte svemu što vam novine/televizija/internet prezentuju.

 • Anonimni

  Ti si lud 100% teraj je u k i cao furaj dalje

 • Anonimna

  Dobro mu je odgovorila. Brakovi pucaju posle 30 godina. Što ne bi njihova veza posle 5? Ponuda za brak pošto joj je muž poginuo je neukusno i prostačka, još sa tim komentarom da „ne mora da abortira“. Odakle mu ideja da bi ona uopšte to htela?! To dete je bilo željeno! Pre mislim da se on potajno nadao da će ona da kaže „pij pike ne važi ni mrtvi muž ni njegovo dete“. Iz ovog što je napisano, on je taj koji ima problem. I to težak, u glavi. Ona je bila korektna i raskinula je na vreme. Nije ga ostavila dan uoči svadbe. Nije zatrudnela sa drugim dok je još bila sa njim. Nazivanje pokojnika raznim imenima da i ne pominjem… Ona je uradila pravu stvar što je ostavila takvog lika.

 • hristina

  Meni se cini da ovaj muskarac uopste nema realnu sliku o njihovom odnosu niti ima realnu sliku o tome zasto je ona stvarno otisla. On mi se cini emotivno zavisnom osobom, cim posle svega i dalje trazi da je ozeni. Meni to nije normalno. A da pokojnika naziva manijakom i divljakom nije u redu…

  • Anonimni

   Lik je lud

  • Anonimni

   Sve su iste a ti batice samo budi olos a ne papucar