Zahtev jednog mladoženje razbesneo internet: Nisi nevina, a…

Zahtev ovog muškarca razbesneo internet

Jedan anonimni 32- godišnji mladoženja zahtevao je od svoje 23- godišnje izabranice da ne sme da nosi belu venčanicu na njihovom venčanju jer nije nevina.

Šokirana devojka je rekla kako neće da se uda za njega jer ju je previše ponizio, ali njemu nije jasno u čemu je problem, prenosi Mirror.

Muškarac je zbog ovog zahteva, naišao na salvu kritika besnih korisnika interneta. Neki od njih su ga i optužili da je kontrol frik.

Anonimni mladoženja otkrio je kako dolazi iz vrlo religiozne porodice, pa je protiv tradicije nošenja bele boje u slučaju da mlada nije nevina.

Mama ga je pitala da li je devojka „čista“

“Dolazim iz veoma religiozne porodice s jakim hršćanskim uverenjima koji nalažu da žena ne nosi belu venčanicu ako nije devica”, započeo je budući mladoženja svoju objavu na Redditu, te dodao:

“Moja porodica zna da moja verenica nije bila devica kada sam je upoznao jer me je mama pitala čim smo započeli vezu – da li  je‘čista’, a ja sam bio iskren i rekao joj da je već imala momke pre mene”.

Nije mu jasno u čemu je problem

Verenica se veoma uznemirila kada ju je on pitao može li na dan venčanja nositi haljinu u nekoj drugoj boji. Na kraju je  pristala, pa sada tragaju za svetlucavom plavom haljinom.

Ipak, on je u strahu jer mu je verenica rekla kako neće da se uda za njega jer je previše ponižena zbog cele situacije.

Zbunjen muškarac zatražio je mišljenje korisnika interneta, nakon čega je nastala burna svađa.

“Ovo je bolesno, ne mogu verovati da je ostala s tobom nakon ovoga”,

“To nije hršćanska tradicija, niti je moderna tradicija. Ne postoji ‘hršćanska boja’ za nevinost u braku ili za bilo što drugo“, samo su neki od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

internetmladamladoženja
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Adolf

    Zbog takvih zatucanih frikova smo i tu gde jesmo…

  • milovan

    Pa zato i jeste vencanica Bela.!! Bela boja je boja nevinosti. I covek je 100% u pravu. Neka obuce crnu,zutu,zelenu itd. Ali ona bi da izigrava nevinasce,ali je to davno prestala biti.