Najbolja poza za mali penis: Žene u transu, a 1 stvar posebno iznenađuje

Ako ste nesigurni zbog veličine svoje alatke i brinete kako da zadovoljite ženu, ovo morate da znate. Stručnjaci kažu – ovo je najbolja poza za mali penis.

Iako su brojna istraživanja dokazala da za dobar seks nije bitna veličina penisa, veliki broj muškaraca je nesiguran zbog dimenzija svog „ponosa“ i brine da je ispod proseka. Istini za volju, i žene se baš ne raduju seksu sa osobom koja ima mikropenis.

Šta je „normalno“?

žStatistike kažu da prosečna dužina penisa tokom erekcije iznosi 13,12 centimetra, dok je u „opuštenom“ stanju ta brojka 9,16 cm. Što se tiče obima, prosečnom vrednošću se smatra polni organ debljine 11,66 cm kad je u erekciji, a 9,31 cm kada je u „opuštenom“ stanju. Sve ispod toga smatra se malim.

Ono što iznenađuje jeste što čak ni ove statistike ne pomažu muškarcima da se opuste. Iako su brojke vrlo jasne, veliki je broj onih koji i dalje brinu zbog veličine svoje „alatke“ i kako da njom zadovolje ženu. Odgovor na ovo pitanje jeste odgovarajuća poza.

Stručnjaci za seks ističu da postoje poze specijalno pogodne za muškarce sa manjim penisom, a najbolja od njih je „doggy“.

Ovu pozu žene nikako ne vole ako je partner obdaren, ali je savršena ukoliko je penis ispod proseka. Zašto? Kada je žena oslonjena na kolena i laktove, vaginalni mišići joj se automatski skupljaju, pa ima više trenja. Osim toga u ovoj pozi je muškarci omogućeno da do kraja prodre u vaginu i u potpunosti je „ispuni“, što će kod žene stvoriti utisak da je reč o mnogo većem polnom organu nego što je u realnosti…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

penisseks pozaseks.
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Antimaterija

    Da, žene padaju u trans od smeha kad vide malog zloćka….

  • Antimaterija

    Zar nije zaključeno da je bitna debljina buđelara i nešto malo važnije, širina ramena?

  • bambi

    Svaka normalna osoba koja ima malog Zlocka, bi, ako voli uopste svoju dragu, zamolila komsiju da mu pomogne. Na kraju krajeva, uradio on to ili ne, komsija uvek na kraju recenice stavlja tacku.