Monstrum psu zalepio njušku, a onda se pravdao: „Samo sam hteo da joj pomognem“

Zlostavljač životinja, Vilijam Dadson provešće sledećih 15 godina u zatvoru, od čega 5 godina zbog brutalnog zlostavljanja psa.

Dudson je višestruki zločinac koji je iza rešetaka od juna 2015. kada je uhapšen zbog pokušaja prikrivanja posedovanja marihuane, kokaina i oružja.

Dan pre njegovog hapšenja, policajci su pronašl kuju Kejtlin, kojoj je izolir traka bila čvrsto 9 puta oblepljena oko njuške više od 36 sati. Dudson je pokazao kajanje i rekao da je pokušavao da promeniti njeno ponašanje uz pomoć ‘tehnika’ koje je naučio u zatvoru.

Nakon što su se društvenim mrežama proširile mučne fotografije zlostavljane Kejtlin, mnogi su se, poput sudije, složili da zaslužuje mnogo oštriju kaznu.

– Ne želim da budem zla, ali volela bih da mogu da ti izreknem veću kaznu – rekla mu je sudija prilikom izricanja kazne.

– Mislim da ovo šalje poruku da nećemo da dopustimo ovakve stvari – rekao je Aldvin Roman, direktor udruženja zazaštitu životinja u Čarlstonu. – Učinićemo sve da zakonom zaustavimo ovo, a onda ćemo ići dalje i menjati naše zakone i učiniti ih jačima.

Roman se prisetio dana kada je prvi put ugledao Kejtlin u skloništu za životinje. – Sećam se straha u njenom pogledu. To je bilo 36 sati torture.

Srećom, Kejtlin je izbegla jako oštećenje jezika i sinusne šupljine, te se zahvaljujući veterinarima potpuno oporavila. Sada je srećna u novom domu punom ljubavi.

Slučaj sa Kejtlin je pravi primer koji pokazuje koliko je važno prijaviti nasilje nad životinjama i koje su posledice za one koji to čine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

paszlostavljanje životinja
Komentari (0)
Dodaj komentar