Evo kada žene kod muškaraca izazivaju erekciju a da nije tokom seksa

Svakog muškarca pali nešto drugo kod žene, u to nikako ne treba ulaziti.

Neko će se uzbuditi ako kod žene primeti lepe oči, nekom će njene noge upasti u prvi plan, drugi će opet primetiti njenu zadnjicu ili kosu, a jednom broju muškaraca oblik ili veličina njenih grudi.

Međutim, velika većina muškaraca ima neku svoju tajnu, neki afrodizijak koji nepogrešivo deluje na njih da čak i kada su u blizini privlačne žene, ne mogu da kontrolišu nagon i dobijaju erekciju.

Evo kako sve žene mogu da muškarcima proizvedu erekciju a da to nema veze sa seksom ili bilo kakvim drugim trenutkom tokom kojeg su zajedno.

https://www.instagram.com/p/BUOFmpujPZr/?tagged=crossedlegs&hl=en

Prekrštanje nogu

Neki muškarci bilo da se nalaze u gradskom prevozu, u kafiću, na fakultetu, poslu ili na pauzi doslovno se preznoje ako primete neku ženu da na način koji oni najviše vole prekršta noge.

Pritom, zaista nije važno da li je u miniću ili nosi pantalone, važan je samo način na koji ona to radi. U tim trenucima, i njihov „ponos“ počinje da se budi.

Ocrtavanje donjeg veša

https://twitter.com/WhaletailTanga/status/588753027051479040

Mnogi muškarci, naročito je to leti slučaj, na ulici love žene kod kojih mogu da uoče ili zaključe kakve gaćice nose. Neki od njih doživeće instant erekciju ako su u blizini devojke kojoj se ispod gaćica ocrtavaju tange ili neki čipkast veš. Ne daj Bože da joj se čak i vidi deo gaćica dok posmatraju žene – poludeće!

Senzualan glas

Neki muškarci dobiju aritmiju dok na nekom javnom mestu stoje pored žene koja priča s prijateljicom ili putem telefona maznim ili drugim tipom glasa koji oni obožavaju. U tim trenucima misli im se uskomešaju i ne znaju više kako da se postave dok slušaju njen glas, koliko ih to uzbuđuje.

https://www.instagram.com/p/BUOib_bB0I5/?tagged=beachbabes&hl=en

Trčanje na plaži

Jedan broj muškaraca baš ne zna šta će sa sobom dok je na plaži. Neki čitaju, neki se sunčaju, a neki slušaju muziku. Ali kada pored njih lagano protrči neka zgodna žena, odmeriće je od glave do pete. Ukoliko se zaustavi blizu njih i još ih privuče, imaće problem s čim da prekriju svoje kupaće gaće.

Cipele

Neobično veliki broj muškaraca obožava da vidi ženu kako nosi tip cipela koji baš njih najviše pali. Bilo da su u pitanju visoke štikle, sandale ili čizme, ako ga „ubodu“ sa pravim izborom, promeškoljiće se u trenutku dok bude posmatrao dotičnu damu.

https://www.instagram.com/p/BUOE8tLhWCm/?taken-by=high_heeled_women&hl=en

Odelo

Mnogi u seksu priželjkuju da im partnerka obuče neku uniformu i da tokom odnosa bude medicinska sestra ili recimo navijačica. Ali ima i onih muškaraca koji polude od naleta uzbuđenja kada napolju primete neku lepu damu obučenu u tipično poslovno odelo. Oni je tada „skeniraju“ i zamišljaju šta sve nosi ispod tog odela.

 

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

erekcijaseks
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • djubrivoje

    meni se digne kad me žensko dodirne

  • Viktor Rotmiler

    Ono sto me najvise privlaci kod devojaka,sto ima najveci erotski naboj, to su stopala kod devojaka.Lepo stopalo,srednje velicine (38) sa dobro izvijenim lukom,lepim prstima,glatkom osuncanom kozom,ima maksimalni erotski naboj.

  • laza

    @bambi bravo za komentar

  • bambi

    Mene najvise lozi kod devojaka kada vidim da su inteligente, pristojno obucene, nenametljive, nenapadne, skromne. Kada se ne isticu. Devojke koje koketiraju, mesaju dok hodaju, isticu se, namecu se, skrecu paznju na sebe, razgolicuju se i slicno su devojke koje nemaju cime u zivotu da se pohvale. Iza tih devojki nema nicega, ne obrazovanja, ni zaposlenosti, ni inteligentnosti, ni samouverenosti, apsolutno nema nicega. Dobro je sto imamo i Dunav i Savu. Reke ce nase na splavovima od balvana da odnesu sve starlete i sponzoruse koje su se namnozile ovih zadnjih 20 godina. Zivele sve divne devojke, divne majke, divne supruge. Prolazi vreme primitivizma i prostakluka.