Ljubav u mraku

Zašto nam se najčešće dešava da vodimo ljubav u mraku? Da li je to posledica toga što u datom trenutku ne želimo da nam se vidi telo sa svim njegovim nedostacima i greškama, čak i onda kada je brižljivo negovano i utrenirano redovnim odlascima u teretanu i kada vodimo računa o svom izgledu? Sigurno ima i toga, nikada nismo stoprocentno sigurni u savršenost onoga što je rekreacija postigla u naše ime, kao što ima i sramežljivosti (posebno kod dama), ali i seksualnih fantazija na koje se ponekad koncentrišemo u toku ljubavnog čina.
Pre nego što se sretnete sa svojom partnerkom, obavljate svoje dnevne obaveze. Spremite radni sto u kancelariji kada završite s poslom, odete u svoju teretanu, gde vežbate minimum sat vremena, po povratku kući se istuširate i čekate je da se pojavi u vašem stanu. Spuštate roletne na velikim prozorima koji gledaju prema susednoj zgradi, pripremate piće, prigušujete svetlo u dnevnoj sobi, utišavate telefonsku sekretaricu i isključujete mobilni telefon. Čini se kao da će uskoro početi iskrcavanje na Normandiju, a ne seksualni čin koji će vam stvoriti relaksirajući osećaj ustreptalosti kada se bude završio.
U svakom slučaju, bez obzira na to da li se seksu prepuštate u mrklom mraku ili ste voljni da se bavite seksom u bilo koje doba dana važno je da se njime bavite. Ukoliko se vaša partnerka stidi svetlosti, potrudite se da je oslobodite tog stida – pravo uputstvo za seks ionako ne postoji. Ipak, izvesno je da zdrav odnos u jednoj vezi (emotivnoj ili samo seksualnoj) generalno zahteva ekstremnu iskrenost. Naravno, o vašim seksualnim aktivnostima nećete razgovarati na javnom mestu nego ćete se potruditi da to bude prostor u kojem ćete s teorijske rasprave lako moći da pređete na praksu. A kada dođe to toga, sasvim je svejedno da li je sijalica iznad vas uključena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mrakseksstidtelo
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Vladimir Dimitrijević

    „Pre nego što se sretnete sa svojom partnerkom, obavljate svoje dnevne obaveze…“ Sve navedeno sam radio kad sam bio tinejdžer. Kasnije sam shvatio da je to gubljenje vremena. Bitan je cilj.