Maestralan nestanak (1)

Kako se posle burno provedene noći oprostiti od nje na bezbolan način? Veština maestralnog nestanka leži upravo tu. Ali, takve prilike ne polaze lako za rukom. Štaviše, retke su, osim ukoliko ne sretnemo devojku koja želi isto. Tada se stvari razvijaju same od sebe; jasni su i početak i kraj. Jedna stvar je očigledna. I za vezu za jednu noć potrebno je sresti onu pravu. Baš kao i za zajednički život, brak, planiranje porodice. Suđeno nam je da tragamo za idealnom.
Po nekom nepisanom pravilu, uvek srećemo devojke koje drugačije zamišljaju potencijalni odnos. Kada želimo vrelu i neponovljivu, koja ni pet para neće davati na to da li ćemo joj se sutra javiti, obično naiđemo na neku romantičnu lepoticu, koja nas u startu zamišlja u zajedničkoj baštici prepunoj cveća, s dečicom koja trčkaraju okolo – porodična idila. A kad pomislimo da je neka druga baš ta pored koje bismo želeli i mogli da se skrasimo, sačeka nas zalepljena poruka na frižideru koja kaže kako smo u stvari sjajni, ali, eto, ona je luda i ne zaslužuje takvog muškarca pored sebe. Život nam stalno pravi ironične i komične zasede. Tako je i s vezama za jednu noć. U trenutku kada bukvalno gorimo od želje za kratkim i efektnim odnosom, najčešće srećemo devojke koje maštaju o nastavku i koje seks smatraju samo uvertirom.
I dok one sanjaju o zajedničkom doručku koji će nam spremiti nakon buđenja, mi sanjamo jedino o savršenom bekstvu. U petoj brzini savremenog života, kada niko nikoga ne želi da čeka duže od… (sami odredite koliko ste spremni da čekate), svest o "gubljenju vremena" neprestano je prisutna. Da li se bez mnogo okolišanja može reći da je idealno bekstvo nakon samo jedne, strasne i svakako nezaboravne noći suštinski suprotno onome što bi u takvoj prilici trebalo da uradi pravi džentlmen?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avanturamuškaracrastanakseksveze
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Jelena Aćimović

    Pa da, pobeći, to je najlakše! Sve je to lepo za jednu noć – puno strasti, lepih utisaka, ali posle izvesnog vremena osećamo se praznim i zaboravljenim, a uspomene na takve avanture su nam iščezle, mislim i na muškarce i na žene! Razmislite malo i o posledicama nakon takvih avantura, mislim na emotivne posledice! Pozdrav!

  • Nataša Gajić

    U pravo vrijeme, na pravom mjestu i sa pravom osobom i, naravno, na pravi način. Ocijenite sami. I tako “ par puta“.