Neuspešno udvaranje

Šta se dešava u životu jednog muškarca kada žena koja mu se dopada želi da mu bude – drugarica? Muškarci često umeju da se zanesu maštajući o nekoj novoj ženi i ne pitajući se da li je njoj stalo do ljubavne veze ili do prijateljstva.

Dok se mi ponašamo zavodnički, one te signale, barem na početku poznanstva, tumače potpuno drugačije – isključivo drugarski.

Ukoliko ona želi da ima nešto s vama, biće prilično nervozna u vašem prisustvu. Ona čeka vaš sledeći potez ukoliko je u pitanju igra zavođenja. To joj stvara određenu napetost, koju niti želi niti ume da sakrije. Ukoliko je ona u vašem društvu sasvim opuštena – slabe su šanse da će nastati nova ljubav.

Drugi siguran pokazatelj je duhovitost. Poželjan muškarac mora imati smisla za humor. Veoma je bitno nasmejati ženu. Čak i ako nemate smisla za humor, ne znači da treba da batalite ovo pravilo. Ako joj se sviđate i ako ona u vama vidi budućeg partnera, smejaće se vašim šalama i onda kada one nisu baš smešne. Ukoliko primetite da tokom razgovora koji vodite u nekom kafeu ona skreće pažnju na druge žene, jasno je da pokušava da skrene pažnju sa sebe. Šta to može da znači? Samo jedno – ona vas vidi kao prijatelja i bilo bi joj jako drago da pronađe za vas devojku koja će vam odgovarati.

Ako se nalazite na žurci, a ona vam najotvorenije skreće pažnju na neku „malu“ koja vas gleda cele večeri, jasno je da ste svoje zavodničke borbene snage uperili u pogrešnom pravcu.

Obratite pažnju i na to da li vam se previše puta dogodilo da u njenom društvu završite u prodavnici ženskih cipela ili u njenom omiljenom kafiću. Žena koja je intimno zainteresovana za vas trudiće se da vas zadovolji i neće uvek ugađati samo sebi.

Ipak, najjasniji dokaz da joj se ne dopadate jeste ako ona izbegava sve situacije u kojima bi okolina mogla pomisliti da ste vas dvoje zajedno – to bi moralo da vam sve razjasni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Danas se nisam smijala, samo malo i sa podznakom; mada, trudio se svojski, i da održi ritam, bio glasan, ali za druge (fore). Još to traje, ali svi spavaju, čak i ono „sada“.

  • Nataša Gajić

    „Svaki vijernik svetac?“ Tako nam je i Vorhol svojevremeno obećao jednog dana svako pet minuta popularan. Pa je li se ostvarilo? Ono sa zlatnom ribicom i dvije do tri želje, u vicu. E, to dok čekamo da se ostvari ili zazvoni telefon, koja je razlika.

  • Nataša Gajić

    Trebalo bi, ali neće, jer ništa je ni sa čim. Ako ja uredim da sve bude onako kako izgleda, ništa nije onako kako izgleda, ma poznata stvar. Ni telefon. Nije za istrčavanja, ispričavanje i prepričavanje, pa ni za „uznemiravanje“ nezvanih gostiju ili „prisluškivača“ što su se uživili u ovu sapunicu; moram pod hitno da proširim i produbim likove, da zadovoljim svačiju dušu, ali nešto mi ne ide od ruke. Ali, ne sikiram se, to je samo nečija duhovna („duševna“) hrana. Meni, hrana bogova. A ne mogu baš onoliki i toliki da zasjednu gore, na vrhu. Od pobjede do stradanja, i nazad.