Neuspešno udvaranje

Šta se dešava u životu jednog muškarca kada žena koja mu se dopada želi da mu bude – drugarica? Muškarci često umeju da se zanesu maštajući o nekoj novoj ženi i ne pitajući se da li je njoj stalo do ljubavne veze ili do prijateljstva.

Dok se mi ponašamo zavodnički, one te signale, barem na početku poznanstva, tumače potpuno drugačije – isključivo drugarski.

Ukoliko ona želi da ima nešto s vama, biće prilično nervozna u vašem prisustvu. Ona čeka vaš sledeći potez ukoliko je u pitanju igra zavođenja. To joj stvara određenu napetost, koju niti želi niti ume da sakrije. Ukoliko je ona u vašem društvu sasvim opuštena – slabe su šanse da će nastati nova ljubav.

Drugi siguran pokazatelj je duhovitost. Poželjan muškarac mora imati smisla za humor. Veoma je bitno nasmejati ženu. Čak i ako nemate smisla za humor, ne znači da treba da batalite ovo pravilo. Ako joj se sviđate i ako ona u vama vidi budućeg partnera, smejaće se vašim šalama i onda kada one nisu baš smešne. Ukoliko primetite da tokom razgovora koji vodite u nekom kafeu ona skreće pažnju na druge žene, jasno je da pokušava da skrene pažnju sa sebe. Šta to može da znači? Samo jedno – ona vas vidi kao prijatelja i bilo bi joj jako drago da pronađe za vas devojku koja će vam odgovarati.

Ako se nalazite na žurci, a ona vam najotvorenije skreće pažnju na neku „malu“ koja vas gleda cele večeri, jasno je da ste svoje zavodničke borbene snage uperili u pogrešnom pravcu.

Obratite pažnju i na to da li vam se previše puta dogodilo da u njenom društvu završite u prodavnici ženskih cipela ili u njenom omiljenom kafiću. Žena koja je intimno zainteresovana za vas trudiće se da vas zadovolji i neće uvek ugađati samo sebi.

Ipak, najjasniji dokaz da joj se ne dopadate jeste ako ona izbegava sve situacije u kojima bi okolina mogla pomisliti da ste vas dvoje zajedno – to bi moralo da vam sve razjasni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.