Oni su najjači muškarci na svetu i tokom dana pojedu 10 hiljada kalorija (foto)

Brajan Šo i Edi Hol svakodnevno pojedu i do 10 hiljada kalorija. Težina ovih snagatora je preko 150 kilograma. Oni snagu održavaju podizanjem teških tegova i tročasovnim vežbnjem u teretani, zbog čega su se nekoliko puta okitili laskavom titulom najjačih muškaraca na svetu.

“Kad ujutro ustanem, najvažnije je da brzo nešto pojedem. To su najčešće jaja, šest do osam komada. Uz njih pojedem dve do tri šolje kuvanog pirinča i sok od narandže sa spanaćem”, otkrio je Šo za Men’s Health.

Drugi obrok mu je juneći pauflek uz dve do tri šolje pirinča, a treći je identičan uz jedan veliki slatki krompir. U četvrtom obroku batat menja šargarepom.

Kad mu se sinovi vrate iz škole, pojede ručak sa njima. Zatim odlazi na trosatni trening i pije šejk koji se sastoji od ugljienih hidrata i proteina. Kad završi s treningom, ispija još jedan šejk.

Dan završava odreskom, pirinčem, batatom i parčetom torte od sira.

S druge strane, Edi Hol je zbog zdravlja morao da smrša 38 kilograma. Dan započinje ispijanjem litra vode, a onda sledi doručak koji se sastoji od četiri jaja, slanine, kobasica, tosta, pasulja i paradajza.

“Nakon toga pijem sok od brusnice kojim ispiram toksine iz tela”, izjavio je.

Drugi doručak mu je šolja ovsene kaše i četiri do pet komada voća kao što su jabuke, kruške ili šljive.

U teretani poseže za sokom od brusnice i proteinskim grickalicama. Posle ispija litar proteinskog šejka sa mlekom.

Ručak mu se sastoji od odreska, testenine, povrća i torte od sira. Oko 15 sati poede burger, jabuke i banane. Kad decu pokupi iz škole, s njima ponekad pojede pileće odreske, a onda se ponovno vraća junećem odresku, testenini, pirinču i voću.

Večera je opet komad mesa uz ugljene hidrae i tortu od sira. Prie odlaska u krevet ispija još jedan šejk i pojede energetsku pločicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ishranakalorijemuskarcinajjaci
Komentari (0)
Dodaj komentar