U trendu

Oni su najjači muškarci na svetu i tokom dana pojedu 10 hiljada kalorija (foto)

Brajan Šo i Edi Hol svakodnevno pojedu i do 10 hiljada kalorija. Težina ovih snagatora je preko 150 kilograma. Oni snagu održavaju podizanjem teških tegova i tročasovnim vežbnjem u teretani, zbog čega su se nekoliko puta okitili laskavom titulom najjačih muškaraca na svetu.

View this post on Instagram

Caption this… . Best one gets a follow! 💪

A post shared by Brian Shaw (@shawstrength) on

“Kad ujutro ustanem, najvažnije je da brzo nešto pojedem. To su najčešće jaja, šest do osam komada. Uz njih pojedem dve do tri šolje kuvanog pirinča i sok od narandže sa spanaćem”, otkrio je Šo za Men’s Health.

Drugi obrok mu je juneći pauflek uz dve do tri šolje pirinča, a treći je identičan uz jedan veliki slatki krompir. U četvrtom obroku batat menja šargarepom.

Kad mu se sinovi vrate iz škole, pojede ručak sa njima. Zatim odlazi na trosatni trening i pije šejk koji se sastoji od ugljienih hidrata i proteina. Kad završi s treningom, ispija još jedan šejk.

Dan završava odreskom, pirinčem, batatom i parčetom torte od sira.

S druge strane, Edi Hol je zbog zdravlja morao da smrša 38 kilograma. Dan započinje ispijanjem litra vode, a onda sledi doručak koji se sastoji od četiri jaja, slanine, kobasica, tosta, pasulja i paradajza.

“Nakon toga pijem sok od brusnice kojim ispiram toksine iz tela”, izjavio je.

Drugi doručak mu je šolja ovsene kaše i četiri do pet komada voća kao što su jabuke, kruške ili šljive.

U teretani poseže za sokom od brusnice i proteinskim grickalicama. Posle ispija litar proteinskog šejka sa mlekom.

Ručak mu se sastoji od odreska, testenine, povrća i torte od sira. Oko 15 sati poede burger, jabuke i banane. Kad decu pokupi iz škole, s njima ponekad pojede pileće odreske, a onda se ponovno vraća junećem odresku, testenini, pirinču i voću.

Večera je opet komad mesa uz ugljene hidrae i tortu od sira. Prie odlaska u krevet ispija još jedan šejk i pojede energetsku pločicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar