Priznao da mrzi ženske dlake, pa otišao na ‘brazilsku’ i gadno zažalio (video)

Britanska aktivistkinja Čidera Egere u svojoj emisiji ‘Bring Back the Bush: Where Did Our Pubic Hair Go?’ ugostila je muškarca koji je priznao da ne voli dlačice na ženama.

– Zamrzeo sam ih onog trenutka kada sam u filmovima za odrasle video kako dobro genitalije izgledaju kada su u potpunosti depilirane – otkrio je muškarac.

Zatim je pristao da se podvrgne brazilskoj depilaciji na nagovor voditeljke, kako bi se uverio koliko je ‘bolno’ održavati ‘intimnu frizuricu’.

Kada je žena povukla traku s voskom oko njegovih genitalija, odmah je zažalio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

depilacijagenitalijeintimna regijamuškarac
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    ovo je bila ženska osveta sa voskom.Ima više načina sa se sa manje bola, čak i bezbolno uradi brazikla. Tipično iživljavanjem kako bi on poslepreneo drugarima, koliko se žene „žrtvuju“ zbog brazilke, a čista je laš.Žene se ne žrtvuju ni zbog čega, nego svu odgovornost prebacuju na mkonjine, koji kasno shvate da su u stvari oni žrtve.kada žene plaču, znajte da vam se najviše smeju i podmevaju, ponižavaju vas i postajete obični debili u njihovim očima.Onda se oni posle, se navuku na nekog debila, koji ih tuče, šamara, izbacuje gole na balkon, trpa u gepek, podvodi….Same su tražile.Uživajte .

  • LJUBOMIR

    Potpuno odgovorno tvrdim,da zenska osoba,koja vrsi brazilsku depilaciju celog tela,ukljucujuci i regiju oko vagine, potpuno gubi,najveci deo svoje vizuelne zenstvenosti.Sama vagina,kada je potpuno gola od one divne bundice,koja je tako uzbudljivo uokviruje,deluje jako jadno i neukusno.Preporucujem svim devojkama,da nikako ne depiliraju svoju medenu „pecinicu“ !