Šta mi želimo?

Da li žene znaju šta može da osvoji svakog muškarca? Ne, nisu u pitanju samo njihove obline niti njihova seksualna oslobođenost, mada te dve stavke same po sebi nose veliki broj poena. Iako nam seks jeste bitan, postoje neke druge stvari koje takođe mogu dovesti do toga da nam neka žena postane ona jedina i najvažnija. Možda je previše tražiti od pripadnica lepšeg pola da s oduševljenjem prihvate poziv na fudbalsku utakmicu (ako može, s iskrenim oduševljenjem), ali od nečega se mora početi.
Dame koje ne prekidaju svog muškarca kada pričaju imaju sve šanse da ga zadrže pored sebe. To znači da ga poštuju, a dobro je ako sve to umeju da proprate i odgovarajućim osmehom, čak i ako je šala bila bezmalo glupa. Recept koji se ženama prenosi s kolena na koleno – da ljubav na usta ulazi – uopšte nije netačan i žene treba da ga se drže. Nema ničeg lepšeg od toga kada vas vaša draga povremeno iznenadi nekom ukusnom poslasticom. Pored ugađanja, dobro je ukoliko pripadnice lepšeg pola pokazuju da imaju poverenje u svog muškarca. To isključuje preturanje po mobilnom telefonu ili imeniku, o fiokama i računaru da i ne govorimo. A tokom razgovora važno je da nas gledaju u oči dok nas pažljivo slušaju. To dalje podrazumeva i da će u svakoj raspravi koja se zapodene one biti na našoj strani, čak i onda kada nismo u pravu. Posle toga ne bi bilo loše da se malo dive našoj telesnoj građi – komplimenti nikome nisu naškodili.
Istina da žene ne umeju da voze kola ostaće zauvek samo istina i ništa drugo osim istine. Međutim, ako vaša izabranica uspešno obavlja sve ono što je prethodno navedeno, s vremena na vreme vredi rizikovati i staviti glavu u torbu, pa joj po povratku s neke večere gde ste popili malo više dozvoliti da uzme volan u ruke. Da se čitava stvar ne bi otela kontroli, nemojte previše piti, jer će na kraju ipak neko morati da parkira kola u garažu, a to neće biti ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalmuskarcivezeželje
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Femina Bianca

    Zaista, muškacima je veoma bitno da ih žene ne prekidaju kad govore (pod uslovom da ne drže banku neprekidno) i da im se dive. Pitam se samo da li se i oni drže istog pravila? Ako je recipročno, onda je sasvim u redu. Po svim navedenim stavkama, sve mi se čini kao da vas poznajem.

  • Marija Jovanović

    Loše kuvam, dobro vozim, ne smeškam se voljenoj osobi kada nije u pravu. Ono što muškarci zapravo žele je da pored sebe imaju stabilnu i jaku osobu koja će ih podići kada padnu, naravno, ne u bukvalnom smilsu te reči. Muškarci, razmišljajte realno! Ne treba vam kućna pomoćnica, već žena pored koje ćete biti srećni i bez navedenih stavki. Pozdrav i srećno 🙂

  • Srđan Lukić

    Ekstra!