On se sređuje duže nego ona

Nije nimalo retko da momci kukaju što njihovoj devojci treba čitava večnost da se spremi za izlazak. Nekada, ako se devojka zaista dugo sprema, kukaće i njene sopstvene drugarice (čiji momci smatraju da se one predugo doteruju). Međutim, postoje i obrnute situacije – kada je dečko taj kome je potrebna večnost da se spremi. U ekstremnijim slučajevima, on će se spremati bar sat vremena čak i ako samo treba da ode u prodavnicu po hleb. Kako izgleda biti s takvim dečkom?

Za početak, on je uvek prepoznatljiv. Ako mislite da devojke pedantno čupaju obrve, pogledajte njega – obrve su mu uvek besprekorno uredne (mada, on neće preterati i previše istanjiti obrve). Kosa mu nikada nije bez gela (doduše, to je teško zameriti mu, pošto devojke mogu da nameštaju različite frizure uz pomoć šnalica, češljića i slično – momci ne mogu). Odeća mu je savršeno uredna – uvek čista, ispeglana i mirišljava i nema ni teoretske šanse da ga vidite u nečemu s buvljaka. Obuća mu je uvek uglancana i čista (prkosi svakoj logici što je i po najgorem blatu i bljuzgavici u čistoj obući). Od balsama za usne se ne odvaja.

Iskreno rečeno, on dobro izgleda. Pored toga, uvek odlično miriše – njega ne morate terati da se tušira, problem je izvući ga iz kupatila. Ono što je devojci problem u ovakvoj vezi je to što mora da se takmiči s njegovim odrazom u ogledalu, što može da joj dosadi. Da i ne spominjemo da joj se neće dopasti što on uvek provodi više vremena spremajući se nego ona.

S druge strane, ako su i on i ona inteligentni i imaju dobar smisao za humor, devojka možda i ne mora da se takmiči s njegovim odrazom u ogledalu. Odraz je unapred pobedio – ali se dečku i dalje dopada ta devojka, bez obzira na to što nije lepša od njega (hej, tako će on da dobija veću pažnju okoline!). Njen smisao za humor može joj pomoći i da njegovo definitivno predugo zadržavanje u kupatilu okrene na šalu i da se dobro zabavi.

Zabavljanje s ovakvim dečkom ume da bude naporno, ali i zabavno. Postoji i još jedna svetla strana: devojka nikad ne mora da brine da neće imati balsam za usne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar