U trendu

On se sređuje duže nego ona

Nije nimalo retko da momci kukaju što njihovoj devojci treba čitava večnost da se spremi za izlazak. Nekada, ako se devojka zaista dugo sprema, kukaće i njene sopstvene drugarice (čiji momci smatraju da se one predugo doteruju). Međutim, postoje i obrnute situacije – kada je dečko taj kome je potrebna večnost da se spremi. U ekstremnijim slučajevima, on će se spremati bar sat vremena čak i ako samo treba da ode u prodavnicu po hleb. Kako izgleda biti s takvim dečkom?

Za početak, on je uvek prepoznatljiv. Ako mislite da devojke pedantno čupaju obrve, pogledajte njega – obrve su mu uvek besprekorno uredne (mada, on neće preterati i previše istanjiti obrve). Kosa mu nikada nije bez gela (doduše, to je teško zameriti mu, pošto devojke mogu da nameštaju različite frizure uz pomoć šnalica, češljića i slično – momci ne mogu). Odeća mu je savršeno uredna – uvek čista, ispeglana i mirišljava i nema ni teoretske šanse da ga vidite u nečemu s buvljaka. Obuća mu je uvek uglancana i čista (prkosi svakoj logici što je i po najgorem blatu i bljuzgavici u čistoj obući). Od balsama za usne se ne odvaja.

Iskreno rečeno, on dobro izgleda. Pored toga, uvek odlično miriše – njega ne morate terati da se tušira, problem je izvući ga iz kupatila. Ono što je devojci problem u ovakvoj vezi je to što mora da se takmiči s njegovim odrazom u ogledalu, što može da joj dosadi. Da i ne spominjemo da joj se neće dopasti što on uvek provodi više vremena spremajući se nego ona.

S druge strane, ako su i on i ona inteligentni i imaju dobar smisao za humor, devojka možda i ne mora da se takmiči s njegovim odrazom u ogledalu. Odraz je unapred pobedio – ali se dečku i dalje dopada ta devojka, bez obzira na to što nije lepša od njega (hej, tako će on da dobija veću pažnju okoline!). Njen smisao za humor može joj pomoći i da njegovo definitivno predugo zadržavanje u kupatilu okrene na šalu i da se dobro zabavi.

Zabavljanje s ovakvim dečkom ume da bude naporno, ali i zabavno. Postoji i još jedna svetla strana: devojka nikad ne mora da brine da neće imati balsam za usne.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike