Vreme za poklon dečku ili devojci

Kada ste u vezi, nije ništa neobično da poželite da dečku ili devojci poklonite nešto. To je super. Samo treba obratiti pažnju na to da se pokloni ne daju prerano, naročito ne oni intimni.
Nema ovde neke velike filozofije, reč je jednostavno o tome da ima onih koji, zaneseni jer su u vezi s nekim ko im se baš dopada (i, moguće, dopadao im se prilično dugo pre nego što su se konačno „smuvali“), hoće da požure s poklonom koji treba da izrazi njihove emocije – a taj poklon može da isprepada vašeg dečka ili devojku. Recimo, nakon nedelju dana zabavljanja poklonite devojci seksi donji veš, ili dečku bokserice s naslikanim medom i čestitku na kojoj piše da ćete ga voleti do groba.
Ovako kad čitate o tome, verovatno vam takva ideja smesta deluje kao nešto što je previše, čak i neukusno, i kao nešto što nikada ne biste uradili (zar ima neko ko se tako ponaša?), ali, kada vas emocije ponesu, ako ne razmislite pre nego što nešto uradite, može se desiti da prenaglite.
Postoje li neka pravila kakvi su pokloni prikladni, i kada? Nema strogih pravila. U principu, na početku veze je u redu pokloniti neku sitnicu, po mogućnosti, neutralnu, nešto što biste mogli da poklonite i drugu ili drugarici; na primer, nema nikakvog problema ako dečku ili devojci narežete neki CD ili DVD za koji znate da ga traže, ili ako im poklonite čokoladicu ili tako nešto. Skupi pokloni ili bilo šta intimno na početku veze ne dolaze u obzir.
Za bilo kakav ozbiljniji poklon sačekajte da prođe bar nekoliko meseci otkako ste u vezi – minimum su dva meseca. Taman ćete za to vreme bolje upoznati jedno drugo, pa ćete imati i bolju ideju šta da poklonite voljenoj osobi – i to onda kad već možete sebi da kažete da se radi o voljenoj osobi, a ne o nekome ko vam je simpatičan, ali vam može dosaditi kroz tri dana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

poklonitajmingtinejdzeriveze
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Jeca N

    A šta kupiti nekome ako ste duže od 2 meseca?