Kamenac na glavi tuša postaće prošlost uz 1 trik (video)

Šanse su da ga koristite svaki dan, ali kada ste ga poslednji put dobro očistili?

TikToker @purdiandfigg je objavio video kako bi pokazao entuzijastima čišćenja najbolji način da tuševi budu blistavo čisti, bez ikakvog napora. Na početku videa piše: „Stvari u vašem domu koje bi trebalo da očistite, ali verovatno zaboravite.

@purdyandfigg

White vinegar to the rescue! 💪 #cleaningtips #cleantok #cleaninghacks #thingstiktoktaughtme #thingsilearnedontiktok #lifehack #homehack #fyp

♬ smile – record audios.

Kako video napreduje, kamera zumira tuš, nagoveštavajući da je ovo oblast na koju se treba fokusirati. Video zatim zumira glavu tuša, kako korisnik kaže: „Glave tuša mogu se začepiti prljavštinom i kamencem.

Trik: Napunite vrećicu alkoholnim sirćetom i ostavite glavu tuša potopljenu 30 minuta. To je mnogo lakše od ribanja i čini ga tako čistim i sjajnim.”

Prema Miroru, metoda je jednostavna. Samo treba da sipate sirće u plastičnu vreću sa zatvaračem, dovoljno da je napuni do pola. Stavite plastičnu kesu oko glave tuša tako da rupe i glava tuša budu potpuno potopljeni u tečnost. Potom kesu pričvrstite gumicom i ostavite da odstoji nekoliko sati ili idealno preko noći, prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

tus
Komentari (0)
Dodaj komentar