Nikad više nećete da bacite koru od limuna kad vidite koliko je korisna u kući, posebno za posuđe

Umesto da bacite koru isceđenog limuna, ubacite je u mašinu za pranje posuđa. Ovo je besplatan i jednostavan trik koji vredi isprobati. Zvuči čudno, ali pogledajte kako funkcioniše ovaj način pranja sudova.

U mašinu za sudove stavite koricu limuna
Kora limuna ima nekoliko upotreba . Jedan od njih je da ga stavite u mašinu za pranje sudova i samo pokrenete odgovarajući program. Na ovaj način ćete ukloniti neprijatne mirise. Ponekad mašina za pranje sudova ima blago neprijatan miris. Ali to vas se više ne tiče. Sada će vaša kuhinja biti ispunjena osvežavajućom aromom citrusa. I to nije sve.

Kora limuna u mašini za pranje sudova takođe će pomoći da se rešite taloga sa čaša ili pribora za jelo. Ovo voće takođe ima antibakterijska i antigljivična svojstva, pa će prirodno pomoći u dezinfekciji uređaja i posuđa.

Kora limuna u mašini za pranje sudova prirodan je, ekološki, jeftin i siguran način čišćenja. Ako ste zdravstveno svesni, ekološki svesni i ne želite da gubite novac, ovaj trik je za vas.

Sada nikada nećete baciti koru nakon ceđenja limuna. Mnogo je bolje staviti ga u mašinu za pranje sudova. Samo zapamtite da uklonite sve semenke. One mogu da naštete vašem uređaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kora limunaposuđevisok sjaj
Komentari (0)
Dodaj komentar