Profesionalna čistačica otkrila trik: Očistite celu tuš kabinu za samo nekoliko minuta

Na čišćenje tuš kabine mnogi gledaju kao na naporan i težak posao, ali to je nešto mora da se uradi najmanje jednom nedeljno.

Jedna profesionalna čistačica po imenu Kejsi na svom Tik Tok profilu otkrila je da taj zadatak zapravo može da bude prilično jednostavan, i tvrdi da uz njene savete vaša tuš kabina može biti blistavo čista za samo nekoliko minuta, piše Dejli Mejl.

@thebigcleanco

#cleaning #cleaningtips #showerday #cleantok #professionalhousecleaner #professionalcleaner

♬ original sound – The Big Clean Co

Proces je uključivao ribanje tragova sapuna i vode i zatim poliranje cele površine suvom krpom od mikrovlakana. U videu ona demonstrira čišćenje korak po korak.

– Ako postoje bočice šampona na policama u tušu, ili komadići sapuna, prvo ih treba pomeriti – rekla je.

Kejsi je zatim počela da čisti celu površinu mokrom krpom od mikrovlakana, vodom i deterdžentom za pranje sudova, počevši od vrha nadole. Zatim je isprala sapunicu, te izribala područja kojima je bilo potrebno dodatno čišćenje – poput uglova, a nakon toga je još jednom isprala vodom.

– Po potrebi četkicom očistite i fuge između pločica – dodala je.

Kejsi je zatim oribala slavine, crevo i glavu tuša, kao i police, te sve isprala. Nakon toga je upotrebila gumeni brisač stakla, kako bi uklonila sve tragove vode s površine. Na kraju je izglancala tuš suvom krpom od mikrovlakana i sve je izgledalo kao novo.

Mnogi su je u komentarima pitali kako se ne nakvasi tokom procesa čišćenja, a ona je odgovorila da nikada ne stoji odmah ispod tuša, kao i da stoji na peškirima kada izađe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čišćenjetuš kabina
Komentari (0)
Dodaj komentar