Stakla na tuš kabini zablistaće kao nikada pre uz pomoć samo jedne namirnice iz kuhinje

Prirodna sredstva za čišćenje sjajan su način da koristite manje hemikalija, uštedite novac i smanjite uticaj na životnu sredinu.

Kada koristimo sredstva za čišćenje kupljena u prodavnici, izlažemo svoja pluća, kožu i ruke hemikalijama koje nisu najbolje za njih, a onda sve to ispuštamo u kanalizaciju da bi se priroda kasnije borila.

Ipak, verovali smo da je tvrdokorne mrlje od kamenca koje ostaju na staklu tuš kabine nemoguće ukloniti bez teških hemijskih sredstava. Sve do sada.

@lauradebarra

#homeimprovement #homecare #shower #showercleaning #homemaintenance #showerdoors #naturalcleaning #ecocleaning #cleaninghack #limescaleremoval

♬ Bad Girls – Donna Summer

Na TikToku se nedavno pojavio snimak koji pokazuje da uz pomoć jednog neočekivanog proizvoda iz kuhinje možete skinuti sve skorele kapljice vode bez imalo muke.

U pitanju je limun, koji je,  kako je Lora de Bara, ekspertkinja za čišćenje i održavanje domaćinstva pokazala, potrebno preseći na pola i tom polovinom prelaziti preko prljavog stakla. Nakon čišćenja samo isperite vodom i prebrišite krpom od mikrofibera. Kiselina iz limuna razgradiće sav kamenac, a vaša će tuš kabina zablistati kao nova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

limuntriktuš kabina
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Fenomenalno,radi😁