Trik sa mašinom za pranje sudova koji je razbesneo mnoge: „Ovo nema smisla“ (video)

Skot Džefris objavio je video na društvenoj mreži TikTok i otkrio svojim pratiocima da sve vreme pogrešno stavlja tablete u mašinu za pranje sudova. Njegovo priznanje izazvalo je raspravu jer su neki ljudi ustvrdili da nije pogrešna stara metoda, već nova.

@scottjeffreys0

#doingitwrong

♬ Doin’ it Wrong – Brent Rivera

Kako prenosi Daily Star, otac troje dece kaže da je sve vreme stavljao tabletu u veliku pregradu. ali sada za to upotrebljava onu manju. „Ima li neko ko je znao za ovo? Sve vreme pogrešno stavljam tabletu!“ napisao je.

Dok su se neki korisnici oduševili njegovim otkrićem i rekli kako su se i oni pre koristili većom pregradom, većina je u komentarima napisala da je njegova nova metoda zapravo pogrešna i da bi trebalo da se drži stare. „Potpuno pogrešno, vrati se starom načinu“, kaže jedna osoba.

Kolin Džouns, stručnjak iz internet prodavnice Appliances Online, potvrdio je za medije da se tablete stavljaju u veliku pregradu, a manji služi za sredstva za brzinsko ispiranje. „Metoda kojom se gospodin koristi neće naštetiti vašem posuđu, ali neće ga ni oprati kako treba.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mašina za pranje sudovatrik
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Moja mašina nema takve pregrade.Ima jednu za pranje,a druga je za tečnost.