Pet razloga za ljubavnika

Pet razloga za ljubavnika:

Ulepšava vas

Njegovi poljupci, milovanja, pažnja, glas i sama pomisao na njega daju sjaj vašim očima. Ten je lepši, a kosa sjajnija. Zaljubljenost je najbolji lek protiv starosti. Ženama pomaže da ne budu zapuštene, iskrzanih noktiju, nedepiliranih nogu, da ne drže večito kesice čipsa u rukama dok bulje u televizor. Tako nešto se ne događa ženi koja ima ljubavnika.

Daje energiju

Pokreće vas, kolena klecaju dok pijete prvu šolju kafe. Ujutru biste zapevali u kupatilu, svet vam izgleda lepše, čak i kišni dan. Zaljubljenost je najbolja motivacija za učenje, posao, komunikaciju, zadovoljstvo. Sve se lakše radi, čak se i sudovi peru brže. Istovremena radost i griža savesti pojačavaju proizvodnju adrenalina. Tajanstvena ljubav daje krila i snagu za dva srca.

Poboljšava brak

Zaljubljena žena radi po kući bez zvocanja. Čak ume da obraduje muža subotnjim doručkom u krevetu. Pored toga, seksualno je poželjnija. Raduje se svakom poklonu koji joj suprug daje, čak i pegli. Ne grdi ga što je kupio nov kompjuter za velike pare da bi se zabavio dok nje nema. Zašto? Zato što je srećna, ali i zato što mu ponešto duguje. Ravnoteža prevari je njena povećana pažnja. Kad je posle tri meseca napusti želja za ljubavnikom, ona zna da je muž čeka kod kuće.

Razvija strategiju

Sve mora da se isplanira – iznenadni put kod prijateljice kojoj se pokvario telefon, a nema mobilni. Moraju se brisati sve poruke s mobilnog telefona, kao i njegovi telefoni pod naznakom „ginekolog“, „majstor za TV“ ili tome slično. Tajna ljubav je kao pozorišni komad – ako ga niste dobro pripremili, propašćete. Nije li to najbolji trening za razvijanje strategije i organizacije, koja se prenosi i na posao? Ko preživi ljubavnu aferu, usavršio se i na profesionalnom planu.

Inspiriše

Prava ljubav se ne menja, ni kada joj sve oprostimo, pisao je Gete. Dakle, dopušteno je imati drugog muškarca, iako su sve učiteljice sveta protiv njega. Kako bi bilo krenuti na časove joge, ili napisati knjigu, naučiti strani jezik, slikati pejzaž pored Dunava? Ljubav otkriva novi svet, čak i novu karijeru.

A sutra nas čeka pet razloga protiv ljubavnika…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aferaljubavnikseks
Komentari (12)
Dodaj komentar
  • Jelena Stošić

    Uplašim se kad pročitam ovakve stvari! I šta posle? Muz je ostavio, a ljubavnika mrzi? Ne može vreme da se vrati, zato pamet u glavu, staviti na vagu muža i sve što imamo s njim i ljubavnika, sa kojim će biti lepo par meseci, godina i šta dobijemo? Eee, šta nam ovaj beli svet servira, ovo je sramota.

  • Dragica Ivanović

    Imati ljubavnika može da bude i jako loše. Našla sam ljubavnika kada mi se muž fizički zapustio i nije bio pažljiv prema meni. Zaljubila sam se, jer je ljubavnik bio vrlo lep i pažljiv. Uz to je bio uporan i direktan. Kada je saznao da imam ljubavnika, moj muž nije ništa rekao. Pravio se da ništa ne zna. Nikada me nije pitao gde idem i šta radim. Postao je vrlo pažljiv. Počeo je da vežba u teretani sat i po dnevno, šeta 10 kilometara svaki dan, radi 500, u serijama po 50, trbušnjaka na dan kod kuće, nabavlja skupocene kreme i losione za negu lica, posećuje kozmetičara i frizera. Posle 2 godine smršao je 21 kilogram i izgledao bar 18 godina mlađe i mnogo lepše od ljubavnika. Možete da zamislite kako izgleda neko ko fanatički 2 godine uporno vežba, šeta i neguje se. Postao je izuzetno lep. Grizla me je savest što imam ljubavnika i postala sam nervozna, luda, prava zver i prema mužu i prema ljubavniku, a najviše prema sebi. Život mi je postao pakao. Kada sam se ponovo zaljubila u njega i ostavila ljubavnika, on se okrenuo i otišao zauvek, iako nije imao drugu ženu. Mnogo sam patila i još uvek patim. Dala sam kraljicu za piona. Ko zna šah, znaće na šta mislim. Sve bih dala da ga vratim. Ljubavnika sada strašno mrzim i želela bih da se ubijem.

  • Sanja P

    Nijedan brak nije savršen. Ubija činjenica da se većina današnjih brakova raspadne nakon jedne godine. Ako niste zadovoljne svojim bračnim stanjem, imajte ljubavnika, ali pazite šta i kada radite. Nije neophodno viđati se svakog dana i imati odnose 6 puta nedeljno. Uradite to onda kada osetite potrebu, onda kada se baš ubedačite. Ako već imate ili tražite ljubavnika, bilo bi poželjno da on poseduje ono što nema vaš suprug. A ako smatrate da kod kuće imate sve što vam je potrebno, onda vam ljubavnik i ne treba. I još nešto, ljubavnik treba da bude osoba od poverenja, osim ako ne idete svesno ka tome da sebi uništite brak. Onda je to već druga priča. Mislim da većina žena koja je u braku i ima decu, ređe poželi da ima još nekoga pored sebe, upravo zbog dece, dok žene koje nemaju decu možda i ne mare toliko šta će biti kad suprug sazna. One imaju šansu da život počnu ispočetka više puta. Pa ko voli, nek izvoli!

  • Sonja S

    Eh, od vas udatih mi neudate nikako da dođemo na red!

  • Ramila Jovanović

    Ja sam se razvela od muža zbog ljubavnika koga sam najviše volela na svetu. Mislim da sam tu upoznala pravu ljubav, ali on nije ostavio svoju ženu zbog mene. Zato čuvajte ono što imate (vezica može ali da niko ne zna). Ne pravite gluposti, jer žena koja voli daje celu sebe a muškarac ni polovinu.

  • Marija Ninčić

    Zanimljivo…

  • Dejan Lj

    Slažem se sa svakim ko misli da preterujete, da će preljuba dobro uticati na brak!? Zar da se tako vaspitava omladina koja još nije ni svesna šta brak nosi sa sobom! Propagirate neke prozapadne ideje o braku u jednoj još uvek patrijahalnoj sredini.

  • Jelena Jelenković

    Ha, ha, ha… Veoma interesantan članak. U mojim godinama (57) počeću ozbiljno da razmišljam o ljubavniku, mada sam, morate i vi priznati, malo previše zakasnila za tu vrstu zabave. Ali… nikad se ne zna!

  • Dragan Miletić

    Žene se razlikuju u odnosu na muškarce zato što žene u većem procentu mogu da se zaljube u ljubavnike, a muškarci se ređe zaljubljuju. Takve strasti mogu da budu opasne i mogu da razore brak. Tako može da se razori život deteta koje već postoji u braku.

  • Sonja Nikolić

    I šta sada? Imam 19 godina i čitam svašta kao savet. Pa da krenem od početka: udaću se, a da ga ne volim (tešiću se jer ću naći švalera, pa ću njega da volim) – neka mi je to za nauk, pa onda, udaću se, a misliću kako ću sutradan da ga prevarim (varaću ga ceo život, a tek sebe!), da bi nam bilo bolje, pa onda, hoću brak, ali da imam ljubavnika, makar i ne znala kome sam dete rodila, pa onda, udaću se samo da bih nekoga izigrala i čekala da nekome budem ljubavnica, „pepeljara“, ili šta već… Ej, ma ko još uživa u tome što je nezadovoljan svojim mužem i prezasićen životom, seksom i međuljudskim odnosom. Ovakvi članci su nefer, naročito za nas koje želimo da verujemo da ljubav postoji i da se može negovati kroz brak!

  • Marija Jovanović

    Davno nisam čula da imati ljubavnika poboljšava brak. Jedan intimni odnos uzima celu osobu, a ne možete dva puta dati celu sebe. Statistike neminovno pokazuju da preljuba na kraju definitivno razara brak i čini da muževljeve greške i slabosti izgledaju još veće no što jesu.

  • Ana Vuljević

    Ovaj članak je zaista dobar, prepoznajem se u njemu. Ja imam dvoje dece i muža, ali, naravno, i ljubavnika, koji mi ulepšava dan! Nalazimo se pod izgovorom da moram kod frizera itd. Viđamo se svakog dana i nikada nam nije dosadnan seks! To je najbolje od svega! A kad dođete kući, imate potrebu za još većom količinom seksa, pa to primenjujem na mužu…