U trendu

Pet razloga za ljubavnika

Pet razloga za ljubavnika:

Ulepšava vas

Njegovi poljupci, milovanja, pažnja, glas i sama pomisao na njega daju sjaj vašim očima. Ten je lepši, a kosa sjajnija. Zaljubljenost je najbolji lek protiv starosti. Ženama pomaže da ne budu zapuštene, iskrzanih noktiju, nedepiliranih nogu, da ne drže večito kesice čipsa u rukama dok bulje u televizor. Tako nešto se ne događa ženi koja ima ljubavnika.

Daje energiju

Pokreće vas, kolena klecaju dok pijete prvu šolju kafe. Ujutru biste zapevali u kupatilu, svet vam izgleda lepše, čak i kišni dan. Zaljubljenost je najbolja motivacija za učenje, posao, komunikaciju, zadovoljstvo. Sve se lakše radi, čak se i sudovi peru brže. Istovremena radost i griža savesti pojačavaju proizvodnju adrenalina. Tajanstvena ljubav daje krila i snagu za dva srca.

Poboljšava brak

Zaljubljena žena radi po kući bez zvocanja. Čak ume da obraduje muža subotnjim doručkom u krevetu. Pored toga, seksualno je poželjnija. Raduje se svakom poklonu koji joj suprug daje, čak i pegli. Ne grdi ga što je kupio nov kompjuter za velike pare da bi se zabavio dok nje nema. Zašto? Zato što je srećna, ali i zato što mu ponešto duguje. Ravnoteža prevari je njena povećana pažnja. Kad je posle tri meseca napusti želja za ljubavnikom, ona zna da je muž čeka kod kuće.

Razvija strategiju

Sve mora da se isplanira – iznenadni put kod prijateljice kojoj se pokvario telefon, a nema mobilni. Moraju se brisati sve poruke s mobilnog telefona, kao i njegovi telefoni pod naznakom „ginekolog“, „majstor za TV“ ili tome slično. Tajna ljubav je kao pozorišni komad – ako ga niste dobro pripremili, propašćete. Nije li to najbolji trening za razvijanje strategije i organizacije, koja se prenosi i na posao? Ko preživi ljubavnu aferu, usavršio se i na profesionalnom planu.

Inspiriše

Prava ljubav se ne menja, ni kada joj sve oprostimo, pisao je Gete. Dakle, dopušteno je imati drugog muškarca, iako su sve učiteljice sveta protiv njega. Kako bi bilo krenuti na časove joge, ili napisati knjigu, naučiti strani jezik, slikati pejzaž pored Dunava? Ljubav otkriva novi svet, čak i novu karijeru.

A sutra nas čeka pet razloga protiv ljubavnika…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (12)