Donji veš: seksi ili „običan“?

Mnoge dame vole da nose seksi donji veš, dok se neke druge nipošto ne bi odrekle onog sasvim običnog – i veoma udobnog. Mada ima onih koji smatraju da žene seksi veš nose isključivo zbog muškaraca, glavna stvar prilikom izbora veša je koliko se dopada vama.
Ima muškaraca koji vole kada žena na sebi ima neki seksi veš, ali ima i onih kojima takav veš ništa ne znači, ili im se više dopada onaj običan, pamučni. Ono što je tu najbitnije nije to koliko će se veš koji nosite dopasti drugima (a koliko njih će ga uopšte videti?), već koliko će se svideti vama, i, ne manje bitno, koliko je dobar za vaše zdravlje.
Kad god je moguće, veš bi trebalo da je od prirodnih materijala (pamuk ili svila, najčešće), i trebalo bi izbegavati tange (pored toga što su neudobne, nisu zaista ni higijenske). Takođe, dobro je izbegavati materijale koji bi vam mogli izgrebati kožu. A onda, kad ste povele računa o tome da vam donji veš ne ugrožava zdravlje (nećete se osećati nimalo prijatno, ni privlačno, a ni seksi, ako imate neku infekciju), stvar je samo vašeg ukusa kakav ćete veš nositi.
Neke dame crpu samopouzdanje iz toga što nose seksi veš. Ne zato što očekuju da će taj veš neko videti; mnogo češće, stvar je baš u tome što taj veš neće videti niko sem njegove vlasnice, što ispod odeće koja izgleda sasvim obično, ili strogo poslovno, nose nešto „bezobrazno“. To je njihova mala tajna, i ta tajna im podiže samopouzdanje. I to samopouzdanje se i te kako primeti.
Druge pak ni za šta na svetu ne bi menjale svoj običan veš koji im je savršeno udoban. Neke je i blam da nose seksi veš; neke nije, samo više uživaju u udobnosti običnog. Mekan, udoban, prijatan na vašoj koži. I to, na svoj način, može da doprinese samopouzdanju, ili bar zadovoljstvu jer ste u nečemu udobnom. Neke žene će osećati čak i veće samopouzdanje kad su u običnom vešu nego u nekoj od seksi varijanti.
Običan veš, ili seksi? Onaj u kome vi više uživate. Najvažnije je da se vi dobro osećate, a ako je privlačnost ono što vam je cilj, pa, žena koja se oseća dobro je privlačna žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

donjiobicanvešizborseksi
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Danijela Šćepanović

    Definitivno mladi treba da se opredijele za seksi veš, to mi je za mlade.