Horor scene iz ilegalne klinike: Zadnjice ‘podižu’ cementom

Žene koje žele imati savršenu zadnjicu ponekad odlaze u ilegalne klinike koje ih mogu koštati života. Jedna od takvih je nedavno otkrivena u Brazilu, prenose inostrani mediji.

U javnost je pušten tajni snimak iz ilegalne klinike u Brazilu gde su ženama ubrizgavane nedozvoljene supstance za povećanje zadnjice. Takođe žene koje tamo rade nemaju medicinsko obrazovanje.

U kuću na tri sprata u faveli dolazile su žene iz celog sveta. Policija veruje da je u dve godine 50 žena reskiralo svoje živote. Pod kožu su im ubrizgavali cement.

Policija je zatvorila kliniku i uhapsila tri radnice, ali ne zna se koliko još takvih klinika postoji. Policija kaže da su žene dolazile i iz Portugala i da su „tretman“ skupo plaćale.

Agentkinja koja je snimila video tvrdi da su joj u klinici nudili ubrizgavanje čak 160 puta više cementa nego što je to dozvoljeno. Žene u tridesetim, koje su radile u klinici, tvrdile su da su stručnjaci, ali ni jedna nije imala potrebno obrazovanje.

U klinici su našli i velike količine ilegalnih lekova i anestetika. Uhapšene žene mogle bi dobiti i do 15 godina zatvora, piše Daily Mail.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cementhororklinika
Komentari (0)
Dodaj komentar