Kako žene manipulišu muškarcima?

Već smo pisali o tome kako muškarci manipulišu ženama,  kako bi trebalo da izgrade svoj sistem manipulacije, gde su žene najranjivije i najlakše za manipulaciju…

Sada ćemo se osvrnuti na ženske veštine manipulacije muškarcima. Možda nisu pametnije, ali lukavije žene svakako jesu. Dok trepnu, muškarci su upali u onu istu zamku – mrežu – koju su spremali i pleli za žene. Evo i kako…

„Neke žene se bolje snalaze sa muškarcima, za razliku od većine. Tema gde treba da delimo iskustva i otvoreno pričamo kako ko manipulise sa muškarcima. Ono što je najbitnije jeste da su oni toga svesni, ali prosto vole, tako da ne treba da mislimo da njima otkrivamo neke tajne koje su nepoznate, prosto da pomognemo mlađim ženama, sa manjim iskustvom, šta i kako bi trebalo da rade ili da izgrade svoj sistem manipulacije.

Dakle, razmenjivanje iskustva.

Pa da krenem.

Opšte je poznato da su muškarci najranjiviji ako žena koristi druge muškarce da dođe do onoga koga hoće. Sujeta je kod muškaraca  čudo.

I ako će javno govoriti da je koketa, svaki muškarac želi da bude baš taj koji će neosvojivu da osvoji.

Potreba da budu posebni, na prestolu, čini ih veoma ranjivim. Iznenadna pažnja kod muškaraca praćena je uvek mislima, ima koliko hoće muškaraca oko sebe, a meni poklanja osobitu paznju, koja ne sme da bude preterana, već odmerena, sa stilom.

Tako se dolazi do njegove izdvojenosti i uvlačenje u paukovu mrežu. Ovo su malo komplikovaniji slučajevi, ali ako je dobra prilika, treba se potruditi. Obično padnu za 7 dana. Naravno da ćete za tih sedam dana da koketirate i muvate se sa drugima, ali on to neće znati jer su uglavnom za takve stvari muškarci slepi.

Jedan primer manipulacije, a ima ih puno. Sada vaše iskustvo.“ (Maarijaa89)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

manipulacijamanipulisanjemanipulisanje ženama
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Slazem se da su zene lukavije od muskaraca,ali sto se tice manipulacije ,ako prcamo o vestini a ne blamiranju muskarci su neprevazidjeni i to verovatno retki ,Mislim da manipulacijom ne moze da se ostvari dugorocni uspeh u bilo kojoj vezi Neke .Zene obicno naivno krecu da primenjuju neke bezazlene sisteme varanja kada ne uspevaju da dogovore partneru po pitanju cilja. posebno kada sumnjaju u njegove moci ineligencije Postoji verovatno razlika u niskosti kojom zene pokusavaju da ostvare neki cilj sto je takodje deo ineligencije.kao i kod muskaaca.

  • prodavac sa pijace

    Sve one, koje manipulišu, kad-tad budu provaljene, i na kraju ostanu same, jer nisu svi muškarci pali sa bagrema i budu ostali „udareni“.Trčite sve tamo, što želite a ne možete da osvojite.Čim osvojite(dobijete igračku, kojom se brzo zasitite i idete u novi pohod).Epilog: pregazi vas vreme, ako imate sreće, udat ćete se u neko drugo mesto, gde vas ne poznaju i budete „uzorne “ supruge, a švrljanje vam dođe kao hobi, jer ne možete vi da se smirite.

  • Anonimni

    Niti su sve zene isti niti su muskarci isti. Sve je to od osobe do osobe, a ovo su puste teorije da nas zabave.

  • mmm

    ka Viktoru;ah jadni vi muškarci

  • Skorpia

    Kad zelim nesto od svog muskarca,potrudim se da to izgleda kao da je bila njegova ideja.Ja na kraju samo kazem,DA dragi,kako ti kazes…a on nije ni svestan,da sam upravo to i htela.

  • Viktor Rotmiler

    Najbolji nacin,da muskarac dodje do zenske osobe,koja mu se svida ,i do koje mu je stalo,da se pravi,da je ne primecuje.Na tu foru, „pada“ i ona, koja za sebe misli, da je „neosvojiva“.Cim muskarac pokaze interes za neku zensku,on postaje marioneta,u njenim rukama.Nikada,ni jednoj zenskoj osobi,ne treba ni slucajno pokazati,da je muskarcu stalo do nje.Zene to ne zasluzuju,jer onda pocinju da kinje tog muskarca,i da mu „vade“ mast, kako se to popularno kaze.

    • Goga

      Nemas ti pojma o ženama moj Viktore….