Kobne ženske greške: posle intimnog odnosa NIPOŠTO ne smete raditi ovo

Možda mislite da je bezazleno, ali ovih 5 stvari ne smete raditi nakon odnosa. Prete vam užasne infekcije, preselo bi vam.

Ne koristite vlažne maramice

Ako ste osetljivi na hemikalije, kao što su alkohol, glicerin i neka ulja, ovo je proizvod koji bi trebalo da izbegavate u širokom luku nakon seksa, ako ne želite da izazovete razne iritacije, poput crvenila, otoka i svraba.

Ne perite vaginu sapunom

Tako možete dobiti alergijsku reakciju i dovesti do vaginalne iritacije. Vagina je organ koji se sam čisti i trebalo bi da bude tretirana vrlo nežno. Ispiranje vodom je sasvim dovoljno.

Ne uzdržavajte se od mokrenja

Tokom seksa bakterije mogu da budu gurnute u mokraćni kanal, što može dovesti do infekcije. Zato stručnjaci savetuju pražnjenje bešike u roku od sat vremena nakon seksualnog odnosa.

Ne spavajte u sintetičkom seksi donjem vešu

Pamučni veš je najbolji, sve ostalo je problematično. Sintetički veš zadržava vlagu, čime rizikujete razne gljivične infekcije.

Ne uskačite u toplu kadu

Izloženost vodi smanjuje delotvornost antimikrobne barijere vaše kože, što znači da tako povećavate šanse za infekcije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

posle seksa
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Takve pametne zato nas voli citav svet.

  • Anonimni

    Alal nam vera, u sve se razumemo samo tema treba da se nabaci 🙂

  • Anonimni

    Sta je ovim dr mr profesionalcima sto napadose Rebeku i ubedjuju je da je dozivela orgazam? Odes lepo kod ginekologa..

  • Anonimni

    Rebeka Eto koliko poznajes Svoj reproduktivni Sistem , Nisi dobila potrebu da piskis nego si dozivela orgazam na U tacku Verovatno je tu Bilo Najvise trenje Stimulansa …… I dobila si potrebu a ejakuliras na U tacki sto si i uradila Nisi mogla da se Suzrdris sto vecina Zena radi zato i ne ejakulira jer im je nepoznanica , Vec posle odnosa im ostane u kanalima Produkti orgazma zato vecinom posle odnosa ne mogu dugo da izdrze a da ne mokre …

  • REBEKA

    Moram da kazem,da imam jedan problem.Naime meni se usred seksualnog akta,desi neodoljiva potreba da piskim.Sada skoro,htela sam da poludim od stida,kada je moj mladic poceo da ejakulira.a ja dobijem tako snazn potrebu da uriniram,da nisam mogla vise da izdrzim.I na moju veliku sramotu,sta se desilo.On jadanu najvecem jeku izbacivanja sperme,a ja…..piskim velikim obilnim mlazom.Mislila sam umrecu od sramote.Kad sta se desilo. Moj decko mi je rekao,da se nikada nije tako jako uzbudio,kao tada,kada je osetio vruc mlaz moje mokrace.Svasta.

    • bambi

      Rebeka, ima leka za tvoje piskenje. Evo sta da uradis. Pre svakog seksualnog odnosa pojedi kao ovca tri kila soli. So u tvome organizmu ce vezivati vodu i dugo ces moci da izdrziz bez pisanja. Osim toga ne bi bilo lose i da mekeces kao ovca ili zlu ne trebalo kao koza. To ce tvog partnera dodatno uzbuditi jer ce misliti da vodi u ljubav sa zivotinjom na farmi. Normalno, vodite racuna da partner ima cizme na nogama jer ako u cilju kompenzacije zbog nedostatka mokrenja krene spontana i sporagicna velika nuzda, moze da izbalansira na izmetu tj. da se ne oklizme i nedaj boze nezgodno padne na glavu.

    • Anonimni

      REBEKA (99,9 zena ne poznaje svoj Reproduktivni sistem) ti si upravo Ejakulirala Dozivjela si orgazam U tacke vecina zena ga dozivi ali ne ejakulira Jer misle Da im se urinira zato se i ne oslobadjaju , time im ostanu Produhti Orgazma u Urinarnim Cevima , o tud zene imaju veliku potrebu da Mokre Posle odnosa ……Tako da neka izcitaju Sve o u tacki imaju Tehnike kako i da same Ejakuliraju ako se Stide pred nekim .

    • Anonimni

      Mozda je mislio da svrsavas 🙂