U trendu

Kobne ženske greške: posle intimnog odnosa NIPOŠTO ne smete raditi ovo

Možda mislite da je bezazleno, ali ovih 5 stvari ne smete raditi nakon odnosa. Prete vam užasne infekcije, preselo bi vam.

Ne koristite vlažne maramice

Ako ste osetljivi na hemikalije, kao što su alkohol, glicerin i neka ulja, ovo je proizvod koji bi trebalo da izbegavate u širokom luku nakon seksa, ako ne želite da izazovete razne iritacije, poput crvenila, otoka i svraba.

Ne perite vaginu sapunom

Tako možete dobiti alergijsku reakciju i dovesti do vaginalne iritacije. Vagina je organ koji se sam čisti i trebalo bi da bude tretirana vrlo nežno. Ispiranje vodom je sasvim dovoljno.

Ne uzdržavajte se od mokrenja

Tokom seksa bakterije mogu da budu gurnute u mokraćni kanal, što može dovesti do infekcije. Zato stručnjaci savetuju pražnjenje bešike u roku od sat vremena nakon seksualnog odnosa.

Ne spavajte u sintetičkom seksi donjem vešu

Pamučni veš je najbolji, sve ostalo je problematično. Sintetički veš zadržava vlagu, čime rizikujete razne gljivične infekcije.

Ne uskačite u toplu kadu

Izloženost vodi smanjuje delotvornost antimikrobne barijere vaše kože, što znači da tako povećavate šanse za infekcije.

6 komentara
 1. Katarina

  To sto neki muskarci vole posle seksa,da uriniraju u vaginu partnerke,nije nikakva bolest u pitanju. Jedino sto nije prijatno,lezati u mokroj postelji.Medjutim i to moze da se prevazidje,stavljanjem nepromocivog carsava,koji se upotrebljava u krevetima osoba,koje ne mogu da odloze mokrenje,tj uriniraju nocu u krevet.Mora se priznati,da zaista mokrenje u vaginu,ima neverovatan prijatan osecaj za muskarca i stvara mu veliko uzbudjenje.

 2. Anonimni

  Domaći sapun je zakon

 3. Pravda

  Svakako potrazi filip pomoc seksologa ili nekog strucnjaka..nesto ne stima u toj prici..ja te grdit ili kudit da me razumis necu..pozdrav i za blajbi postavila/io se u zastitnickom moralnom stavu ..ali svakako potrazi strucnjaka seksologa ..i vjerujem da ce ti pomoc ..mnogo toga je dobro napisano u clanku ..srdacan pozdrav primorskog grada u Hrvatskoj (Rijeka)

 4. Blajbi

  Filipe brate ukratko – nisi normalan!~ Ili se leci ili se mani seksa.

 5. Filip Romanski

  Ja ovde moram da iznesem jedan svoj „problem“.Ja na ime,neverovatno volim da posle uspesno zavrsenog seksa sa devojkom,da uriniram u njenu vaginu.Poznato je,da svaki muskarac,ima potrebu,da urinira,narocito ako je seks dugo trajao.Jedna devojka me je zbog toga ,napustila.Znam da je to nezgodno,carsavi su skroz mokri.Ali,to mi je neodoljiva potreba, da je posle sperme,“napunim“ vrucom mokracom.Ne znam,da li je to sto ja radim,normalno i uobicajeno.

  1. Anonimni

   Leči se.Uriniraj u neku posudu, pa popij to, bolesniče.

Napišite komentar