Otkrivamo zašto se devojke danas tako brutalno nabacuju i nude

„Zašto se žene danas tako besomučno nude?

Evo baš ovih dana, svedok sam, malo je reći histerije u mom inboksu.

To su pozivi, to su slike, to su predlozi, tu su ljutnje ako ne odgovaram, ljutnje i pretnje ako ne pošaljem sliku svojeg tukija (sad je to tako moderno reći).

Ja sam, blago rečeno, u šoku.

Niti znaju ko sam, niti odakle sam, niti da li sam možda 6x stariji od njih, bolestan, nemoćan, perverzan, grub, grdan? Možda trzam glavom i balavim, skupljam insekte, slušam Metaliku ili sam još neka gora vrsta kretena?

Ne. Njima to nije važno, samo žele da im pošto-poto pošaljem sliku svojih genitallija.

U moje vreme to je bilo sve obrnuto i mnogo diskretnije, uz dosta neke fine priče o, ne znam, knjigama, filmovima i tako tim glupostima, dok se ljudi malo zbliže, pa onda o životu, očekivanjima, odrastanjima, problemima, tu i tamo neki vic, šala…

A ovo sad?

Nek mi neko objasni, pliz?

S druge strane, ja sam bez ljubavnice i ne mogu da kažem da ne postoje izazovi..

Samo kako to tako brzo i navrat-nanos.

Nit te znam nit te poznajem, drž evo ti p… aj sad ti meni t…?

Jesu to neka nova pravila?

Šta sam ja sve to prespavao za ovih nekoliko godina nepostojanja na netu?“ (ranjeni Zoro)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nabacivanjenavalentne devojkedevojke
Komentari (4)
Dodaj komentar
 • Anonimni

  Zato što ih vaspitavaju majke, da budu kao devojčice, a ne očevi, da budu muškarci.Sve su pod staklenim zvonom, ne služe vojsku, nego samo bleje, sednu za šankom, mapiju se pa plaču, ne znaju da priđu devojci, misle da su neke face, ne znaju da plešu, ne znaju da započnu neki razgovor, ne čitaju, samo igraju na kompu neke pucačine, ne vode računa o oblačenju i higijeni. kad im priđe devojka, onda se prave, kao i devojke, koje su utripovale da su kao neke mnogo lepe, i tako u krug. kad dođe do toga, da treba da krenu u akciju(ona gori mod želje za dodirom), on se us+ere, kao moradase javi na mobilni, umesto da je „zgrabi2, posle će već ona da ga navodi.Ali od koga to da nauče, kad i tate su smuvale njihove mame.Još nešto: sva komunikacija se svodi na SMS, nema verbalne, pogledom, dodirom, nema organizovanih igranki, nego stoje po kafićima za stolovima, polumrak, droga, muzika tutnji da ne možeš razgovarati.Falš nageneracije su napravile vanserijski još veći škart generaciju.Par koraka, do debila.

 • Boki

  Sve je stvar ponude i potražnje. Danas se i nevinost kupuje-prodaje na NETu ….

  • Anonimni

   samo niko nije zainteresovan za mozak…tako je kad Gorštački mentalitet upravlja .

 • Anonimni

  Neshvatljivo je tolika bezobzirnost koja dolazi od pogleda na zivot ,pa se mozemo pitati kakav pogled imaju te devojke koje se u tekstu ogledaju.To sto se pominje“ srecno vreme“gde se na finiji nacin ,navodno dolazilo do istog cilja nije po mom vidjenju adekvatno jer i tada i sada sigurno postoje devojke koje na telesnu bliskost gledaju kao na deo odredjenog odnosa koji moze biti i trajna veza,a nekima i ne mora.a ne samo na zivotinsku privlacnost bez ostalih zajednickih spona.