Ovo će biti 5 najpopularnijih boja kose u 2019. (foto)

Sledeće godine odvažne i drugačije boje kose biće potpuni hit, iako ćemo ponovno videti i neke klasične, jednostavnije nijanse.

Evo koje boje kose će biti najtraženije kod frizera u 2019. godini, po pisanju Harper’s Bazaara.

1. Jarka koralna 

Ovu boju je kompanija Pantone proglasila IT bojom sledeće godine, pa i nije toliko čudno da će ovu nijansi mnogi želeti da nose i na kosi.

2.  Prljavo plava 

Pramenovi su uvek neka zlatna sredina kada želite promenu frizure, ali ne želite ići u ekstreme i menjati kompletnu boju. Prljavo plava će biti hit među plavušama u 2019. godini, a sličnu već sada nosi Bijonse.

3. Bakarna

I ova će nijansa najviše prolaziti u obliku suptilnih pramenova, a idealna je za brinete koje imaju tamniju, smeđu kosu, ali napokon žele neku promenu.

4. Snow Bunny Blonde 

Ova boja je poput platinaste, samo više cool. Radi se o izrazito bledoj i još više sivoj verziji plave, s plavkastim odsajem u tragovima. Iako je ova boja nešto odvažnija, svaka plavuša koja je verna ‘blonde’ boji će je rado isprobati u 2019.

5. Crna ‘mastilo’ 

Bogata, puna i tamna crna boja se vratila i sjajnija je nego ikad! Sve vi koje volite tamnije boje kose i verne ste takvim nijansama, u 2019. ćete napokon doći na svoje. Ipak, ključ je u sjaju i zdravlju kose, pa to svakako ide u paketu s ovom bojom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

2019boja kosetrendovi
Komentari (0)
Dodaj komentar