U trendu

Ovo će biti 5 najpopularnijih boja kose u 2019. (foto)

Sledeće godine odvažne i drugačije boje kose biće potpuni hit, iako ćemo ponovno videti i neke klasične, jednostavnije nijanse.

Evo koje boje kose će biti najtraženije kod frizera u 2019. godini, po pisanju Harper’s Bazaara.

1. Jarka koralna 

Ovu boju je kompanija Pantone proglasila IT bojom sledeće godine, pa i nije toliko čudno da će ovu nijansi mnogi želeti da nose i na kosi.

2.  Prljavo plava 

Pramenovi su uvek neka zlatna sredina kada želite promenu frizure, ali ne želite ići u ekstreme i menjati kompletnu boju. Prljavo plava će biti hit među plavušama u 2019. godini, a sličnu već sada nosi Bijonse.

3. Bakarna

I ova će nijansa najviše prolaziti u obliku suptilnih pramenova, a idealna je za brinete koje imaju tamniju, smeđu kosu, ali napokon žele neku promenu.

4. Snow Bunny Blonde 

View this post on Instagram

I woke up this morning feeling a little defeated. Looking back at where I have been and the “success” I’ve had, and then looking forward to where I want to go and feeling so far away from it. After I acknowledged that, I realized that I wasn’t focusing at all on the present… the now… and the joy, happiness and gratitude that comes from the process! So I felt sorry for myself, I cried, I felt it, and then I did something that I did NOT want to do today… work out! 💪🏼 So I worked out, became present in the moment, and I’ve had so much more appreciation for the experience I’m having RIGHT NOW! Therefore able to let my true self come through and not let this self doubt and fear take over! So I encourage you to have some courage. Don’t let fear stop your progress. Do something that scares the shit out of you today, or just do something that you really don’t want to do, and soak in every moment! 🤗 I know I feel about 10 lbs lighter, not from the workout, but from eliminating the stress and fear I was putting on myself!

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

Ova boja je poput platinaste, samo više cool. Radi se o izrazito bledoj i još više sivoj verziji plave, s plavkastim odsajem u tragovima. Iako je ova boja nešto odvažnija, svaka plavuša koja je verna ‘blonde’ boji će je rado isprobati u 2019.

5. Crna ‘mastilo’ 

Bogata, puna i tamna crna boja se vratila i sjajnija je nego ikad! Sve vi koje volite tamnije boje kose i verne ste takvim nijansama, u 2019. ćete napokon doći na svoje. Ipak, ključ je u sjaju i zdravlju kose, pa to svakako ide u paketu s ovom bojom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.