Ovo su tri najpopularnije frizure za leto pred nama (foto)

Posle dužeg vremena nedavno su frizerski saloni ponovo otvorili vrata što su dame jedva dočekale kako bi brže bolje isprobale frizure o kojima su maštale tokom karantina. Ipak, ako imate termin u frizerskom salonu, a još uvek nemate inspiraciju, donosimo nekoliko trendi ideja za frizuru koje možete isprobati jer će biti veliki hit u nadolazećim letnjim danima.

Talasasti stepeni

Ako je neka frizura kao stvorena za letnje dane, onda je to definitivno shaggy cut. Ova razigrana frizura laka je za održavanje, a njena slojevitost zapravo stvara volumen. Ovakvu frizuru već je proslavila Selena Gomez, a frizeri kažu da je odlična ako ste se u karantinu „zaigrali“ i sami se (pogrešno) ošišali. Frizeri su za Bustle rekli da ovakav tip frizure ima moć da istakne najlepše delove lice, kao i da sakrije nedostatke, a veliki je plus što je jako jednostavna za stilizovanje.

Lob

Ako niste spremni za drastičnu promenu, a ipak želite da skratite kosu, onda je lob idealno rešenje. Lob je zapravo malo duži bob, odnosno njegova dužina seže između brade i ključne kosti, a veliki je hit među poznatim damama već godinama. Ovakva frizura je veliki trend jer u svakom trenutku izgledate kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona, a kosu i dalje možete vezati u rep, ako je reč o bad hair danu.

Ravni bob

Među najpopularnijim frizurama već nekoliko sezona su ravno ošišani bob, a međi njegovim najvećim ljubiteljkama su definitivno članice porodice Kardašijan-Džener. Ova frizura karakteristična je po tome što ima oštar i ravan rez i  ravan efekt. Ovakva frizura najviše pristaje srcolikom licu, kao i ovalnom i četvrtastom obliku, a ako vam dosadi potpuno ravna varijanta, uvek se možete poigrati s razbarušenim talasima koji su kao stvoreni za letnje dane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

frizurekosanajpopularnije
Komentari (0)
Dodaj komentar