Pomama: Novi seksi trend zaludeo žene, sve žele veće… (foto)

Koliki uticaj na „običan“ svet mogu da izvrše društvene mreže vidi se i po narednom primeru.

Oduševljene izgledom grudi poznatih starleta, manekenki i glumica poput Bele Hadid, Keli Bruk ili Kendal Džener, žene širom sveta dolaze u daleko većem broju u ordinacije ne bi li povećale – bradavice.

Zapravo nije ovde reč toliko o njihovom povećavanju koliko o mogućnosti da se one „stvrdnu“ i takve budu 24 sata dnevno.

Trend su lansirale tri pomenute persone koje na poslednjim fotografijama redovno pokazuju bradavice koje su im večito ukrućene.

https://www.instagram.com/p/-tFFMBvupq/?taken-by=hot_t_b&hl=en

Potom je na internetu osvanuo podatak da su sve operisale bradavice i sada estetski hirurzi širom sveta zadovoljno trljaju rukama jer im se posao naglo povećao, prenosi B92.

https://www.instagram.com/p/-rXQXNvujQ/?taken-by=hot_t_b&hl=en

„U poslednjih 6 meseci, broj intervencija na bradavicama gotovo se učetvorostručio. Od nekadašnjih 4, sada radim 18 intervencija mesečno jer žene žele da nose providne stvari i žele da im one stoje kao Beli Hadid i Kendal Džener. Ništa više nije iznad kozmetičke hirurgije. Ljudi gledaju svaki detalj. Nije više doovoljno samo povećanje grudi ili ronoplastika. Žene žele do tančina urađen svaki detalj. A u današnje vreme, to je moguće“, kaže dr Norman Rou, plastični hirurg iz Njujorka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bradaviceseksseksitrend
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • goran manic

    Odavno je poznato da žene vole veće. Toliko da ne postoji „najveći“ već „pasent“, „taman“. Za gubitnike je smišljena rečenica „veličina nije važna“!

  • Dragan

    Što reče Rahela Ferari u onom filmu – a glava, gde je glava?