Poražavajuće: ovi tipovi muškaraca žene privlače kao MAGNET

Studija koja je objavljena u časopisu „Evolucija i ljudsko ponašanje“ otkrila je da žene najviše privlače muškarci koji imaju osobine crne trijade: narzicam, makijavelizam i psihopatija.

Koliko god zvučalo bizarno, žene više vole loše momke, a ne nasmešene ulizice, navodi se u studiji. Takođe, studija poziva muškarce da ne budu nasmešeni nego namršteni.

Druga studija, koja je objavljena u časopisu „Džunal of neurosajens“ pokazala je da muški znoj seksualno uzbuđuje žene, izazivajući ubrzan rad srca i povećan nivo hormona stresa.

To pobija verovanje da muškarci moraju da mirišu kao da su upravo izašli iz parfimerije kako bi žene oborili s nogu. Naravno, to ne znači da treba da bacaju gelove za tuširanje i dezodoranse i zapostave ličnu higijenu.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

najprivlačniji muškarci
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Gdje nađoste ovu sliku Navaljnog ?

  • IGOR,

    Danas kada je oralni seks,veoma koriscen u odnosima suprotnih polova,miris sperme,koji nije identican kod svih muskaraca,najveci je afrodizijak za veliku vecinu zena.U seksi sopovima,mogu se naci „igracke“ za dame,koji su cesto premazani tankim slojem sperme,kako bi svojim specificnim mirisom,razdrazile seksualno inertne zene.

  • FILIP

    Ne slazem se da zene uglavnom preferiraju muskarce,koji imaju jaci miiris znoja.Zene zaista privlaci muski miris, koji je karakteristican.Samo to nije miris znoja,vec jaci miris sperme.Neki muskarci imaju vecu kolicinu sperme, koja im po nekada curka iz penisa.Upravo miris koji sperma ima,izludjuje zene koje su temperamentnije. U Irskoj je objavljeno interesantno saopstenje.Radi se naime,bas o mirisu sperme,za koji je receno,da je to apsolutno jedinstven miris,koji nije moguce proizvesti sinteticki.

  • mmm

    da analiziramo, znači u opciji su dva tipa muškaraca ,loši momci versus ulizice.Svaka iole razumna će izabrati ovoga lošeg jer taj je u suštini iskren takav je pa takav a od ulizice se svaka žena gnuša.Što se tiče mirisa neviđena glupost.Koja će to izabrati životinju umesto mirišljavog .