Poražavajuće: ovi tipovi muškaraca žene privlače kao MAGNET

Studija koja je objavljena u časopisu „Evolucija i ljudsko ponašanje“ otkrila je da žene najviše privlače muškarci koji imaju osobine crne trijade: narzicam, makijavelizam i psihopatija.

Koliko god zvučalo bizarno, žene više vole loše momke, a ne nasmešene ulizice, navodi se u studiji. Takođe, studija poziva muškarce da ne budu nasmešeni nego namršteni.

Druga studija, koja je objavljena u časopisu „Džunal of neurosajens“ pokazala je da muški znoj seksualno uzbuđuje žene, izazivajući ubrzan rad srca i povećan nivo hormona stresa.

To pobija verovanje da muškarci moraju da mirišu kao da su upravo izašli iz parfimerije kako bi žene oborili s nogu. Naravno, to ne znači da treba da bacaju gelove za tuširanje i dezodoranse i zapostave ličnu higijenu.

(Sputnjik)

1 komentar
  1. mmm

    da analiziramo, znači u opciji su dva tipa muškaraca ,loši momci versus ulizice.Svaka iole razumna će izabrati ovoga lošeg jer taj je u suštini iskren takav je pa takav a od ulizice se svaka žena gnuša.Što se tiče mirisa neviđena glupost.Koja će to izabrati životinju umesto mirišljavog .

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike