Šta je to „aura“?

Danas, u svitanje XXI veka, terapeuti sve češće koriste reč „aura“. Ukoliko vas zanima holistički pristup životu, ali ne volite da preterujete ni u čemu, pa ni u tome da poput Madone i Done Karan vežbate jogu u specijalno dezinfikovanim sobama – zašto se ne bi opustili i lečili sebe time što ćete dopustiti svojim čakrama (energetskim tačkama) da se očiste od emocionalnih blokada?

Aura je energetsko polje koje postoji oko svih životnih formi. Obuhvata sedam glavnih energetskih centara (čakri), koje se odražavaju na naš fizički i mentalni status. Svaka čakra ima odgovarajuću emociju i boju sa kojom je povezana. Neki ljudi imaju posebnu sposobnost da vide i osete auru, drugi se oslanjaju na metod Kirlian fotografije koja prenosi sliku energije na filmsku traku. Auru mogu da oštete: zagađenost, povrede ili traume, bolesti i stres.

U Engleskoj, isceljivač Harry Oldfield je proveo preko 20 godina istražujući auru i razvijajući metod elektro-kristalne terapije koristeći kinetičku energiju, vibracije i kristale da bi se borio protiv bolesti. U svemu tome postigao je izvanredan uspeh, čak i sa izvesnim vrstama raka. „Ljudska aura je kao neki „šablon“ na kome su vezani naši fizički molekuli“, objašnjava Oldfield. „Kada energetsko polje nije u ravnoteži, ćelije će pratiti taj tok, i obrnuto.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar