Žene, oprez: Zbog ove 4 greške muškarci vas ne shvataju ozbiljno

Naime, neke stvari mogu učiniti da drugima delujete glupo, iako to niste – i ne radi se o nekim glupim izjavama koje svakome od nas mogu ponekad izleteti. Naime, nauka je dokazala da nas neke sitnice mogu vrlo brzo „poglupaviti“ – stoga pazite na ove četiri stvari…

1. Previše brbljanja
Naravno, ponekad se individualno neznanje može sakriti ciljanim brbljanjem i trabunjanjem. Međutim, ko to prečesto radi, izgubiće nakon nekog vremena verodostojnost.

2. Neznanje stranih reči
Zlatno pravilo glasi ovako: ako neko ne zna (ili nije sto posto siguran) šta znači neka reč stranog porekla, ne treba je izgovarati. Slično je i sa stranim jezicima generalno i takozvanim „trendovskim frazama“ ili mladenačkim slengom.

3. Previše opušten odevni stil
Kežual odeća uvek dobro prolazi – ali preležerni odevni stil baš i ne. Posebno na poslu nije dobro kad smo neprimerno odeveni. Zavisno od konteksta, autfit treba da bude dobro promišljen. To vredi i za opšti izgled. Negovani izgled je imperativ!

4. Konstantno ćutanje
Iako smo u prvoj tački upozorili da nekontrolisano brbljanje često može biti kontraproduktivno, sada moramo tu izjavu delimično relativizovati. Stalno stajati u pozadini, ne davati nikakav „input“ i stalno ćutati – to često daje utisak da smo nekreativni, ograničeni i loše informisani.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

greške
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ovo samo vazi u formalnim komunikacijama u koju ne spada upoznavanje sa potencijalnim deckom ,partnerom ,muzem jer prikrivanje svojih „mana“ je pogubnije nego suocavanje sa njima i mogucem otklanjanju. bez udela muskog poimanja pogodne i podobne partnerke.

  • bambi

    Meni jedino smeta kod devojaka kada izbegavaju sa mnom da vode seks tri puta dnevno.