Brat i sestra se venčali pa krili od porodice punih 10 godina (foto)

Debi Zutant (51) sa Floride, udala se pre četiri godine za polubrata Džoa (38) posle 15 godina veze. Par je godinama krio svoju vezu od porodice, piše The Sun.

Premda dele istog oca, par nije odrastao zajedno. Upoznali su se tek 2003. godine, a Debi kaže da je to bila ljubav na prvi pogled. Ona je tada imala 35 godina, a Džo 23. Ispričali su da su postali intimni već na drugom sastanku i posle samo par nedelja počeli su da žive zajedno. Od porodice su krili svoju vezu deset godina. Čak su se i oženili, a matičar nije primetio ništa čudno jer imaju različita prezimena.

Pre par godina odlučili su da sve priznaju.

– Iako smo Džo i ja polubrat i polusestra, ludo smo se zaljubili – kaže Debi i dodaje: Znam da delimo istu krv, ali mi nismo odrasli zajedno tako da je to skroz drugačije. Ja sam usvojena kad sam imala tri godine. Oduvek sam imala osećaj da mi nešto nedostaje. I onda sam upoznala moju pravu porodicu. Platila sam privatnog detektiva koji je našao moje biološke roditelje. Tad mi je otac rekao da imam i polubrata – priča Debi.

– Odlučila sam da ga potražim i odmah smo ‘kliknuli’. I Džo je priznao da gaji osećanja prema meni. To smo krili od porodice. Kad bi neko slučajno navratio, lagala sam da je Džo spavao na kauču. Na porodičnim okupljanjima bili smo samo brat i sestra – dodala je Debi.

Njihov otac preminuo je pre tri godine i nikad nije saznao za njihovu incestuidnu vezu.

– Rekla sam samo najužem krugu porodice. Džo nije rekao nikome – rekla je Debi i priznala da se plašila da kaže porodici. – Bila sam jako nervozna, ali rekli su mi da su već sumnjali da se nešto događa među nama – dodala je.

– Znam da je ilegalno, ali previše smo zaljubljeni da bi nas bilo briga – zaključila je Debi.

Incestuidni brak je zakonom zabranjen u Americi, a ovom paru preti zatvorska kazna do 15 godina zatvora i 24 hiljada dolara kazne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bratsestravenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar