Četiri puta povećala grudi i potrošila 40.000 evra, sada želi da ih smanji (foto)

Nemačka manekenka i influenserka Ivon Bar potrošila je oko 40.000 evra na estetske operacije, a sada je otkrila da želi da smanji grudi koje je povećala četiri puta.

Strani mediji pišu kako je osim uvećanja grudi, Ivon bila i na liposukciji, podvrgnula se zahvatu brazilskog podizanja zadnjice, a nije joj stran ni botoks.

Sada želi da smanjiti dekolte jer nema sreće u ljubavi zbog tog što se, kako kaže, muškarci plaše da izlaze s njom. I u prošlosti su joj ogromne grudi uništile vezu sa poznatim fudbalerom koji nije hteo da javno prizna njihovu romansu zbog njenih silikona.

– Razmišljam o smanjenju grudi u nekom trenutku u budućnosti jer me uvek osuđuju zbog njih i gledaju na pogrešan način. Gledaju me i ponašaju se prema meni kao da sam bombona, a ne nešto ozbiljno i osećam se kao da plašim dobre muškarce – rekla je manekenka.

Osim što nailazi na pogrešna mišljenja oko svojih grudi, Ivon zbog njih često pati od bolova u leđima. Kaže da se nada da će jednoga dana osnovati porodicu i smatra da je smanjenje grudi dobar korak na tom putu. Ali, to nije jedina operacija o kojoj razmišlja. Želi još i da popravi nos jer ima problema s disanjem.

Ova influenserka, koju na Instagramu prati preko 1,2 miliona fanova novac koji je do sada uložila u sebe, navodno je skupila na sajtu OnlyFans.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

grudioperacijasmanjenje grudi
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Odvratno. Koji mentalni poremecaj. Inace kada kod vidim devojke koje su sanitarnim ili plasticnim materijalima popunjavali potkozno tkivo, meni se doista povraca. Savet svim muskarcima da se klone takvih nakaza. Problem je u mozgu. SVe je to, generalno gledano, sumiranje jedne bolesne mladosti, bez paznje roditelja, bez obrazovanja, bez trunke vaspitanja, emocija bilo cega. To je samo jedna pohlepa ka novcu za kratko vreme preko animalnih uzivaoca u seksualnom opstenju. Koliko vidim i njima je odzvonilo. Zasitili se ljudi i zgadilo im se.

  • David

    mora da joj škripe kao balon a lova neka je ako ima neka troši na gluposti kad nema ništa u glavi

  • Anonimni

    Blago hirurzima plastičarima, sa ovakvim budaletinama.