U trendu

Četiri puta povećala grudi i potrošila 40.000 evra, sada želi da ih smanji (foto)

Nemačka manekenka i influenserka Ivon Bar potrošila je oko 40.000 evra na estetske operacije, a sada je otkrila da želi da smanji grudi koje je povećala četiri puta.

Strani mediji pišu kako je osim uvećanja grudi, Ivon bila i na liposukciji, podvrgnula se zahvatu brazilskog podizanja zadnjice, a nije joj stran ni botoks.

Sada želi da smanjiti dekolte jer nema sreće u ljubavi zbog tog što se, kako kaže, muškarci plaše da izlaze s njom. I u prošlosti su joj ogromne grudi uništile vezu sa poznatim fudbalerom koji nije hteo da javno prizna njihovu romansu zbog njenih silikona.

– Razmišljam o smanjenju grudi u nekom trenutku u budućnosti jer me uvek osuđuju zbog njih i gledaju na pogrešan način. Gledaju me i ponašaju se prema meni kao da sam bombona, a ne nešto ozbiljno i osećam se kao da plašim dobre muškarce – rekla je manekenka.

Osim što nailazi na pogrešna mišljenja oko svojih grudi, Ivon zbog njih često pati od bolova u leđima. Kaže da se nada da će jednoga dana osnovati porodicu i smatra da je smanjenje grudi dobar korak na tom putu. Ali, to nije jedina operacija o kojoj razmišlja. Želi još i da popravi nos jer ima problema s disanjem.

Ova influenserka, koju na Instagramu prati preko 1,2 miliona fanova novac koji je do sada uložila u sebe, navodno je skupila na sajtu OnlyFans.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.