Čudesna transformacija: Nije se odrekla čokolade, a smršala 41 kg (foto)

Majka troje dece uspela je da za 15 meseci skine čak 41 kilogram.

Sali Stepnievski oduvek je bila u dobroj formi, ali bile su joj potrebne četiri godine da bi ostala trudna pa je utehu počela da pronalaziti u hrani.

“Zbog ciste sam ostala bez jajnika i u 28. godini sam prolazila kroz menopauzu. Borila sam se da ostanem trudna”, priznala je danas 35-godišnja Sali.

Na dan kad je rodila blizance imala je 100 kilograma, a 2016. ponovno je ostala trudna. Do drugog porođaja imala je 118 kilograma.

“Bilo me sramota da bilo kome priznam koliko sam teška”, kaže.

U aprilu 2017., nakon što je probala bezbroj bezuspešnih dijeta, pridružila se jednoj Fejsbuk grupi i oduševila se rezultatima drugih mama. Odvažila se na promenu na dan kad je vaga pokazala 110 kilograma.

Tokom prvog meseca je skinula šest kilograma.

“Nisam bila gladna, jela sam do 2200 kalorija dnevno. Nisam se prejedala, a ni gladovala. Počela sam da hodam, uživala sam u planiranju obroka i videla da ovo deluje”, dodaje.

Kako kaže, nikad nije bila preterano vešta u kuhinji pa je odabrala režim koji za doručak uključuje pirinčane krekere, humus, voće, tvrdo kuvana jaja. Uživala je i u testenini, kao i domaćoj čokoladi. Upisala je tabatu i HIIT i redovno je hodala i počela da trči, a do sada je istrčala tri polumaratona, prenosi Index.hr.

Godinu dana kasnije bila je lakša 37 kilograma, a do danas su rezultati još bolji.

“Nosim odeću veličine 38/40, imam 69 kilograma i puna sam samopouzdanja”, pohvalila se Sali.

Uspešno održava telesnu težinu uz podršku prijateljica koje je pronašla na Fejsbuku i nada se da će do kraja godine prehodati ili istrčati ukupno 2020 kilometara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mrsavljenjedijeta
Komentari (0)
Dodaj komentar