Deda pre smrti spremio devojčici božićne poklone – za narednih 14 godina

Emotivna priča o velikodušnosti i dobroti nedavno je zasenila čitav svijet. Glavni akter ove bajke je starac Ken koji je preminuo, a za sobom ostavio najlepši dar. Oven Vilijams (Williams), tata dvogodišnje devojčice koja je dobila poklone, javnosti je ukazao na ovaj čin, prenose mediji u regionu.

Naime, komšija Ken je njegovu kćerkicu toliko voleo da je učinio nešto zaista neverovatno, pripremio joj je božićne poklone za narednih 14 godina. Bio je svestan da te godine neće doživeti, ali je ipak želo da na neki način učestvuje u svakom Božiću te devojčice.

Porodica Vilijams i Ken su godinama bili prijatelji. Komšija Ken je voleo pse i stalno je davao slatkiše njihovom ljubimcu. Psa je obožavao, nazivao ga je svojom dušom i srcem. I ta ljubav je bila uzvraćena neprestanim lajanjem od sreće.

Ovo što je učinio za devojčicu je bilo nešto zaista neverovatno. Njegova kćerka je jednoga dana samo donela prepunu vreću pa su oni pomislili da je samo smeće u pitanju. Kada su shvatili o čemu se radi, Vilijamsovi su ostali bez teksta.

Nakon toliko komentara kojim su ljudi na Twitteru govorili da ne otvaraju sve poklone odjednom već svake godine po jedan, oni su jedan ipak otvorili ove godine. To je bila ilustrovana božićna knjiga. Knedla u grlu ovog roditelja dovoljan je pokazatelj emocija koju je izazvao ovaj čin. Deda je učinio neverovatnu stvar.

Ovo će devojčici postati božićna tradicija u kojoj će sigurno uživati, a on će i nakon smrti ostati učesnik. I zaista, do svoje 16. godine ona će se uvek obradovati nekom od poklona, i prisetiti se šta je to istinska dobrota. Bez obzira što se neće sećati ni lika ovog dede, uvek će u njoj postojati svest i neka vrsta povezanosti sa takvom osobom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

božićdevojčicapoklon
Komentari (0)
Dodaj komentar