„Dok sam rađala bebu, moj dečko je pobegao sa mojom majkom“

Novopečena mama Džes Oldridž vratila se iz bolnice sa svojom bebom i shvatila da je njen dečko pobegao s njenom majkom.

Posted by Jess Jane Aldridge on Saturday, May 9, 2020

Kada je počela pandemija, trudna 24-godišnja Džes i njen pet godina stariji momak Rajan Šelton uselili su se u kuću njene majke Georgine i njenog supruga Erika.

Nekoliko nedelja nakon useljenja, 44-godišnja Georgina počela je da flertuje sa Rajanom, a konačna izdaja je usledila kada se novopečena mama vratila kući s bebom Reubenom i shvatila da su dečko i mama zajedno pobegli i preselili se u novi dom udaljen 30 kilometara.

– To je krajnja izdaja. Očekujete da će se baka zaljubiti u bebu, a ne u oca. Trebalo je da bude baka mojoj deci i pomogne mi da se brinem o njima, ali umesto toga ona je sada s mojim dečkom. Slomili su mi srce i izgubila sam sve, mamu i oca svoje dvoje dece – rekla je Džes.

Veza sa Rajanom, prodavcem delova za automobile, trajala je tri godine. Džes je napustila posao kućne pomoćnice u Čiping Nortonu u Oksfordširu, udaljenom 115 km severozapadno od Londona, pre nego što im je u septembru 2019. rodila prvo dete, Georgianu. Godinu dana kasnije, dok je bila trudna s Rubenom, preselila se kod mame i njenog 56-godišnjeg supruga Ericom u Glosteršir. Mislila je tada da bi povratak kući bio savršen za nju i decu.

– Otišli smo da živimo s mojom mamom i tatom kada je mama rekla da će pomoći oko brige o deci. Obećala je da će mi s novom bebom biti lakše, ali zapravo je bilo jako, jako teško. Mesecima smo bili zaglavljeni u kući tokom lokdauna. Bilo je tako teško pogotovo jer su Rajan i mama uvek koketirali. Osećala sam se jako neprijatno, bilo je to užasno iskustvo. Obično bi pili bakardi i smejali se i šalili se u kuhinji svako veče dok smo tata i ja bili na kauču i gledali televiziju – rekla je.

– Jednom sam uhvatila Rajana kako dodiruje maminu zadnjicu, a on je samo rekao da želeo da je pomeri kako bi prošao. Imala sam osećaj da se mesecima nešto događa, ali nikada nisam želela da poverujem u to. Bilo je odvratno. Mama bi nosila kratke haljine i pipkala se s njim na sofi – ispričala je.

Jednom im je čak prigovorila zbog toga, a oni su na to samo slegali ramenima i rekli da to nije ništa. Uvek su insistirali da između njih nema ničega, ali Džes je uvek sumnjala da nešto kriju.

Posted by Jess Jane Aldridge on Wednesday, September 12, 2018

Džes je Reubena rodila carskim rezom u bolnici Glosteršir 28. januara, dok je Džesina sestra Karolina (19) brinula o Georgiani. Nekoliko sati kasnije, Rajan je raskinuo s Džes preko poruke, tvrdeći da mu je muka od toga što ga optužuje za aferu s mamom. Nekoliko minuta nakon što se rodio, video je Rubena i dan kasnije ponovo je došao u bolnicu, na putu da pokupi svoje stvari. Ono što Džes nije znala bilo je da se on preselio s njenom majkom u novi dom u drugom okrugu.

– Rajan je video Rubena samo nekoliko minuta nakon što se rodio, a potom na deset minuta dan kasnije dok je premeštao sve svoje stvari. Bili su u takvoj žurbi. Čak je i mamu čekao u autu parkiranom na parkingu – ispričala je Džes.

Novopečena majka je otpuštena iz bolnice 30. januara kad je shvatila da su se Rajan i Georgina iselili. I dalje je negirao da se bilo šta događalo, a prošla su još dva dana pre nego što su napokon priznali da su u vezi.

– Kad sam se vratila kući iz bolnice, sve njihove stvari su nestale. Znala sam da će Rajan biti s mojom mamom, ali da niko od njih to neće priznati, nisam očekivala. Napokon, dan posle, priznao je da su u vezi. Mama mi je rekla da ne može da bira u koga će se zaljubiti, a i Rajan mi je rekao isto. Bio je to ogroman udarac za mene, planirali su to tokom cele moje trudnoće. Mama se razišla s mojim tatom koji je to jako loše podneo. Skrhan je. To se događalo šest meseci iza mojih i njegovih leđa – ispričala je Džes.

– Znali su da se pravdaju da provode vreme zajedno i ostavljali su me trudnu kod kuće. Muka mi je. To što su uradili  je odvratno i podlo – rekla je.

Georgina je inače bila zaposlena u staračkom domu i ima jedan brak iza sebe, a sa Erikom je bila 12 godina u vezi pre nego što su se venčali 2018. godine.

– Nekoliko nedelja pre nego što sam otišla u bolnicu, mama mi je rekla da želi da napusti Erika, ali se nisam složila s njom – rekla je Džes i dodala da se ni Rajan, a ni njena mama nisu izvinili zbog svega.

Posted by Jess Jane Aldridge on Tuesday, September 3, 2019

Ljubavnici su još uz to na Fejsbuku objavili da su u vezi, zbunjujući time sve prijatelje i porodice. Džes, koja se sada vratila u iznajmljeni  dvokrevetni dom koji je pre delila s Rajanom, užasnuta je.

– Kako mogu ljudima da objasnim da su otac moje dece i njihova baka u vezi? Neki od naših prijatelja videli su njegov novi status veze na Fejsbuku i bili su zapanjeni. Primila sam puno poruka u kojima me ljudi pitaju šta se dogodilo i da li sam dobro – rekla je.

Džes su takođe ostavili da plaća kiriju od 439 funti za svoj dom koristeći samo svoje prihode, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mamabebadečkoprevara
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ništa dušo, udaćeš se ti bar još dva puta… U Americi je prosjek 3 braka.