Drugarica joj dve nedelje pred venčanje ukrala 3.500 evra i pobegla

Organizovanje devojačke večeri može biti vrlo stresno, ali i poprilično skupo. Ali, za jednu nevestu stvari su bile još teže kada je jedna od njenih deveruša odlučila da ukrade 3.000 funti i pobegne, samo dve nedelje pre samog venčanja.

Kako piše The Sun, nevesta Ema je na Tik Toku podelila video u kojem je ispričala priču o svojoj jako bliskoj prijateljici koja je prevarila i izdala na užasan način.

– Zamolila sam je da mi bude deveruša kada sam se verila pre tri godine jer smo bile zaista jako bliske. Kako se vreme svadbe približavalo, moje prijateljice počele su da organizuju moje devojačko veče i svaka je imala drugačiju ulogu. Ta ‘prijateljica’ raspolagala je svim novcem i imala je zadatak da rezerviše smeštaj. Nismo isplanirale samo jedno veče, već ceo vikend tako da je to zaista bilo puno novaca – rekla je Ema.

Stvari su tekle glatko sve do otprilike dve nedelje pre devojačke zabave, kada je deveruša počela da šalje razne čudne poruke Emi i ostalim deverušama, kako bi, kako je i sama napisala, započela dramu. To je trajalo nekoliko sati pre nego što su ostale deveruše kontaktirale Emu i rekle joj da su pod stresom jer je potpuno prestala da odgovara na poruke, a u to vreme je prestala da se javlja i Emi.

Njen budući suprug i prijateljice potom su nazvali hotel u kojem je trebalo da bude rezervisan smeštaj, kako bi videli mogu li da zamene ime na rezervaciji, a tada im je rečeno da nemaju rezervaciju i da su sva mesta u hotelu popunjena. Emina kuma tada je kontaktirala majku te prijateljice i objasnila joj šta se dogodilo, a ona je bez ikakvih pitanja samo prebacila taj novac nazad njima na račun.

– Dok se sve to događalo, nismo se nijednom čule s njom i shvatile smo da nas je blokirala na svim društvenim mrežama. Nakon što smo dobile novac nazad, napokon smo organizovale našu devojačku zabavu, ali sada su već prošle dve godine od svega, a mi je nismo niti čule niti videle od kada se sve to dogodilo – objasnila je.

Korisnici su bili šokirani postupkom njene ‘prijateljice’, te je ispod videa uskoro bilo mnoštvo različitih komentara.

– Mislim da je jako čudno što je samo tako nestala, ali u svakom slučaju ovo je užasno – napisao je jedan korisnik.

– Tužna činjenica da je njena mama odmah vratila novac, znači da verovatno nije prvi put da je uradila tako nešto – komentarisala je druga korisnica, a Ema se s tim složila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kradjasvadba
Komentari (0)
Dodaj komentar