Frizura ruske senatorke je apsolutni hit (foto)

Upoznajte Valentinu Petrenko. Ne, ona nije negativac iz filmova o Džejmsu Bondu, ona je senatorka Ruske Federacije i predstavlja Republiku Kakasiju.

Postoji nešto neodoljivo u Valentini što podseća na antiheroja iz nekog animiranog filma ili čak igranog filma. Kad se na sve to dodaju obrve oštre poput žileta, šminka Ursule iz “Male sirene” i frizura koja govori tri svetska jezika – reči su suvišne.

U intervjuu 2015. godine za “Echo of Moscow” Valentina je želela da razreši misteriju svoje frizure.

“Tako sam umorna od tog pitanja. Imam kovrdžavu kosu. Podignem je, stavim ukosnice i to je sve”, rekla je ova 62-godišnjakinja.

Na stranu čuveno gnezdo na glavi Petrenko, njena dugogodišnja karijera predstavnika Ruske Federacije ostavila je veliki trag. Naime, 1993. godine učestvovala je u pregovorima za oslobađanje dece koja su bila taoci i njene veštine su ovenčane medaljom hrabrosti.

Naime, četvorica otmičara kidnapovali su decu i učitelja u Rostovu na Donu. Par dana kasnije oslobodili su nekoliko dečaka i učitelja u zamenu za 10 miliona dolara.

Dva dečaka koja su ostala sa otmičarima su oslobođena zahvaljujući Valentini koja im je ponudila da odvedu nju, a da decu oslobode.

Ova žena velikog srca i kose je udata, ima ćerku i ne skida se sa telefona jer vodi važne pregovore.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

frizurapolitičarka
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Gledala sam je odavno na ruskoj TV i pitala se je li joj to šubara ?