Fuj: Kupila je nove farmerke i u džepu pronašla nešto odvratno

Jedna devojka iz Vašingtona primetila je nešto neobično u svojih novih farmerki, a budući da je to bio prvi put da ih nosi, znala je da ona nije ništa ostavila.

Zgrozila se kada je iz džepa izvukla krvavi tampon. Bio je omotan u komad papira istrgnut iz blokčića. Zanimljiva slučajnost je da Pejton radi u laboratoriji u kojoj uzima i analizira krv, a upravo je to i radila kada je pronašla tampon.

– Sedela sam za stolom i gledala analize krvi kada sam videla zadebljanje u svom džepu, a sećala sam se da nisam ništa stavila u njega –  rekla je Pejton.

– Pogledala sam u džep i videla komad papira. Najpre sam pomislila da je reč o poruci, ali kada sam ga odmotala, ugledala sam krv i tampon. Bila sam zgrožena. Ko bi normalan to uradio. Ne znam da li je to trebalo da bude šala, ali ovo se nikako ne može opravdati – rekla je Pejton za The Sun.

Zbog pravila svoga posla, Pejton je nosila gumene rukavice kada je pronašla tampon, a time je smanjila mogućnost zaraze.

– Uvek operem sve nove hlače pre nego što ih obučem, ali od sada ću sigurno pregledati i sve džepove. Nikad ne želim ponovno da prođem kroz ovako nešto– zaključila je.

Na kraju je otišla u Volmart i objasnila šta se dogodilo. Osoblje joj se izvinilo i ponudili joj poklon karticu od 40 dolara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

farmerkeodvratno
Komentari (0)
Dodaj komentar