Godinu dana posle tragične smrti ćerkice, slavni sportista podelio radosne vesti (foto)

Skoro tačno godinu dana posle tragične smrti 19-mesečne ćerkice Emi, jedan od najboljih skijaša u istoriji Bode Miler i njegova supruga Morgan podelili su radosne vesti da će ponovo postati roditelji i to blizanaca.

Olimpijski šampion i njegova supruga su vesti da će uskoro postati roditelji dva dečaka otkrili gostujući u emisiji ‘Tudej šou’. Bode i Morgan su već roditelji 10-mesečnog Istona, koji je rođen dva meseca posle smrti ćerkice Emeline, koja se utopila prošlog juna u komšijskom bazenu, i 4-godišnjeg Neša, a skijaš iz prethodnih veza ima još dvoje dece.

– Svakog dana imate izbor kako želite da nastavite napred i osigurate da deci dajete najbolje od sebe, od života i to nije uopšte lako. Svakodnevno se borite s tim da uopšte ustanete iz kreveta. Ali videti njih i radost u njihovim očima i proživljavati njihova iskustva je ono što bar malo olakšava dan – objasnila je Morgan kako se nosi sa gubitkom deteta i dodala: Emi nosima u srcima svakog dana. Ne postaje lakše i mi samo zamišljamo kako bi bilo da je ona i dalje sa nama. Delimo suze, sećanja…i dalje je čuvamo kao deo naše porodice i to nam je ovo putovanje bar malo olakšalo – dodala je.

Par nije otkrio kada će dečaci stići na svet, ali Bode je ranije govorio da bi želeo da postane otac blizanaca na svoj rođendan, a 12. oktobra napuniće 42. rođendan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bodi miler
Komentari (0)
Dodaj komentar