Gosti došli na svadbu sa decom, mlada ih izbacila: Svi su stali na njenu stranu

Mlada, koja se udala prošle godine, ispričala je kakvu je dramu imala na svom venčanju kada je morala da udalji goste koji su na ceremoniju došli sa bebom i trogodišnjim detetom, iako je na pozivnici jasno pisalo da deca nisu dobrodošla na zabavu.

Anonimna žena je na Reditu napisala da je drama nastala kad su se porodična prijateljica i njen suprug pojavili na venčanju sa klincima. Pokušala je sve da izvede mirno i sa taktom, ali joj nije uspelo.

“Samo da budem jasna, na svim pozivnicma je pisalo da deca nisu pozvana na svečanu večeru. Ipak, ona i suprug su se pojavili sa bebom i detetom starim između tri i četiri godine. Da su ih doveli samo na ceremoniju venčanja, to bih još prihvatila. Oni su sa njima stigli i na slavlje, iako sam se do samog kraja nadala da će decu neko pokupiti nakon venčanja”, ispričala je.

Nije joj se sviđalo to što su deca pravila buku i nered, pa je ženu koja je bila zadužena za organizaciju venčanja, poslala da ih pita da li imaju u planu da pozovu nekoga da dođe po decu. Ubrzo je nastala rasprava pa je i mlada ušla u priču.

“Oni su mislili da dolazim da ih spasim od svoje organizatorke, ali sam im objasnila da sam došla kako bismo raspravili o deci, a tada su se naljutili”, napisala je.

Ponovila je gostima da se radi o događaju bez dece, kao što je jasno naznačila na pozivnicama. Uskoro su se u sve uključili i muževi i stvari su se zakuvale.

“Tada sam konačno pukla i rekla im da bi trebalo da odu, što su, srećom, uradili bez puno buke. Svejedno, cela scena je bila neverovatno ružna, što je tačno ono što sam htjela da izbegnem”, rekla je i dodala da je tužna što je njeno venčanje pomalo pokvareno incidentom.

Korisnike Redita pitala je da li se možda ona ponela kao ku*ka, ali su korisnici interneta su složno stali na njenu stranu i pokušali da je uteše barem malo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

gostinevestavenčanje
Komentari (22)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Tako mala deca ne vode se u guzvu i na glasnu muziku

  • Tanja

    Skoro sam bila na svadbi gde je bilo i dece. Neka su bila fina, igrala na podijumu i odusevljavali nas svojim ponasanjem. Ali, bilo je dvoje nestasnih, nevaspitanih koji su mladenacku tortu odmah raskupusali jer su sa nje skinuli sve ukrase i posle njih tu tortu retko je ko uzimao. Takvu decu ni ja ne bih zelela na svojim veseljima.

  • Mila

    Naravno, mala deca se NE VODE NIGDE, ni na slavlja ni na sahrane! Šta kome nije jasno ! Decu ste rodili da ih čuvate mazite i pazite, a kada malo porastu onda je sve lakše i mogu da idu gde god. Ja sam se na krv i nož posvadjala sa suprugom jer je on, da ispadne glavni pred njegovim roditeljima, hteo bebu koja ima dva meseca da vodi na slavu u zadimljenu prostoriju i po zimi.Znači spremna sam bila da ga istog momenta ostavim i odem svojim putem.Majke treba da imaju mozga jer muškarci reaguju ali kad osete na svojoj koži šta treba a šta ne. A ovi gosti koji su baš brižni za mladence što nisu poslali samo koverat , a kada prodje veselje sigurna sam da bi ih mladenci pozvali na ručak i čast.

  • Dzesika

    Gde se vode tako mala deca na svadbu,pa da li ti roditelji razmisljaju koliko deci smeta buka, galama, a o duvanskom dimu da i ne pricam.

  • Anonimni

    Tipicno zapadnjacko ponasanje. Hladno. Samozivo. Srecom, svadbe u Srbiji su prepune dece. Neka tako i ostane. Deca su sustina zivota.

  • Miroslav

    Ako nemaju gde ostaviti decu nemoraju ni ici obadvoje. Bas zbog takvih i njihove Balavurdije prestao sam da slavim krsnu slavu.

  • Anonimni

    Mozda ipak ti roditelji nisu imali kome da ostave decu a hteli su iz postovanja prema mladencima da se ipak pojave na svadbi.Ali ko ce ljudima ugoditi

  • LEDENA

    Pa onda je trebala starački dom da pozove kad deca nisu dobro dosla, dace bog da ih ima pa i njoj neko tako da kaze 😠😡

    • Anonimni

      Na pozivnici je lepo pisalo da se deca ne dovode. Izgovori tipa da nisu imali kome da ih ostave ne drzi vodu. Sigurno su bili na vreme obavesteni. Da su trebali ne daj Boze na sahranu da idu,sigurno bi se snasli ko da im cuva decu. Isto bih uradila kao i mlada,uvek.

    • Anonimni

      Ja nemam šta da tražim tamo gde moja deca nisu dobrodošla. Bez ljutnje.

  • Anonimni

    Pa sad stvarno ne ide sa tako malom decom na svadbi ako nisu imali kud sa decom nisu trebali da idu da je dete barem od 10 godina to je normalno

    • Anonimni

      Pa nece mlada ds ih cuva sta smetaju deca sede sa svojim roditeljima to bi bilo zadnje kad bi mi neko rekao da moja deca nisu dobro dosla baksuz mlada

  • Zamlata

    Mislim da mala deca nisu za takve zurke….imace vremena kada porastu. Ako je vec naznacila na pozivnici ne vidim zasto nebi bila ispostovana?

    • Mica

      Pa i ne bi trebao da ideš..zna se koliko se plaća stolica za svadbe..dovedu dete od 3 godine…svadba je za odrasle.

  • Anonimni

    Njena svadba, njen lep trenutak, njeni uslovi.

  • Sneža

    Maloj deci zaista nije mesto na svadbi. A tek bebi? Neodgovorno od strane roditelja

    • Anonimni

      Tako je!

      • Mica

        Pa i ne bi trebao da ideš..zna se koliko se plaća stolica za svadbe..dovedu dete od 3 godine…svadba je za odrasle.

  • Anonimni

    ja joj ne bih ni otisao na svadbu. nek se veseli sama.

    • Anonimni

      pa decu nije ni pozvala

    • Anonimni

      Nije me trebala bi zvati kada zna da imam djecu, ako joj smetaju moja djeca smetam joj I ja .lma djeceu koja su pevise vezana za roditelje I uvjek su sa njima.Jako ruzno.

      • LEDENA

        Tako je potpuno si upravu