U trendu

Gosti došli na svadbu sa decom, mlada ih izbacila: Svi su stali na njenu stranu

Mlada, koja se udala prošle godine, ispričala je kakvu je dramu imala na svom venčanju kada je morala da udalji goste koji su na ceremoniju došli sa bebom i trogodišnjim detetom, iako je na pozivnici jasno pisalo da deca nisu dobrodošla na zabavu.

Anonimna žena je na Reditu napisala da je drama nastala kad su se porodična prijateljica i njen suprug pojavili na venčanju sa klincima. Pokušala je sve da izvede mirno i sa taktom, ali joj nije uspelo.

“Samo da budem jasna, na svim pozivnicma je pisalo da deca nisu pozvana na svečanu večeru. Ipak, ona i suprug su se pojavili sa bebom i detetom starim između tri i četiri godine. Da su ih doveli samo na ceremoniju venčanja, to bih još prihvatila. Oni su sa njima stigli i na slavlje, iako sam se do samog kraja nadala da će decu neko pokupiti nakon venčanja”, ispričala je.

Nije joj se sviđalo to što su deca pravila buku i nered, pa je ženu koja je bila zadužena za organizaciju venčanja, poslala da ih pita da li imaju u planu da pozovu nekoga da dođe po decu. Ubrzo je nastala rasprava pa je i mlada ušla u priču.

“Oni su mislili da dolazim da ih spasim od svoje organizatorke, ali sam im objasnila da sam došla kako bismo raspravili o deci, a tada su se naljutili”, napisala je.

Ponovila je gostima da se radi o događaju bez dece, kao što je jasno naznačila na pozivnicama. Uskoro su se u sve uključili i muževi i stvari su se zakuvale.

“Tada sam konačno pukla i rekla im da bi trebalo da odu, što su, srećom, uradili bez puno buke. Svejedno, cela scena je bila neverovatno ružna, što je tačno ono što sam htjela da izbegnem”, rekla je i dodala da je tužna što je njeno venčanje pomalo pokvareno incidentom.

Korisnike Redita pitala je da li se možda ona ponela kao ku*ka, ali su korisnici interneta su složno stali na njenu stranu i pokušali da je uteše barem malo.