Gurnula drugaricu s mosta, zaplakala u sudnici kad je čula kaznu (video)

Jedna 19- godišnjakinja nedavno je na sudu priznala da je 7. avgusta prošle godine gurnula 16-godišnju prijateljicu sa 18 metara visokog mosta iznad Molton vodopada na reci Luis u gradu Jakolt u Vašingtonu, a kada je čula presudu koju je doneo sudija, rasplakala se.

Osuđena je na dva dana zatvora i 38 dana rada u javnom interesu, javlja Dejli Mejl

Sudija Darvin Zimerman prilikom izricanja presude rekao je da bi 19-godišnjoj Tejlor Smit da provede malo vremena u zatvoru s obzirom na ozbiljne povrede koje je zadobila njena drugarica Džordan Holgerson. Tejlor je ranije ovog meseca priznala krivicu u sklopu nagodbe.

Snimak koji je objavljen na Jutjubu jasno pokazuje da je Džordan gurnuta s mosta. Završila je u bolnici s pet slomljenih rebara i probijenim plućima.

U sredu je na sudu rekla da se još bori s fizičkom rehabilitacijom, bolovima, nelagodnošću i napadima panike. Tokom svoje izjave rasplakala se u sudnici. Rekla je da je bila užasnuta kad je Tejlor gurnula  i da je mislila da će umreti.

– Danas smo srećni što je živa. Mene i moju porodicu ovo je koštalo mnogo novca, a da ne govorim o stresu i brizi – izjavila je njena majka Dženel Holgerson.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

guranjemostpresuda
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ali bi, najvjerovatnije, isto tako prošla i da je sama skočila (jer je to mjesto za skakanje bilo suludo, a imala je namjeru da skoči)

    • Milojko

      Da li ti je palo na pamet (ako poseduješ istu) da je imala pravo da se predomisli, makar i u poslednjem trenutku da odustane? To sada ne možemo znati, zar ne? Drugo, let traje nepune 2 sekunde i udar u vodu je oko 65 km/h, Treće, faktor iznenađenja je dominantan i retko ko bi se za te 2 sekunde snašao da probije vodu kako valja…udar mora da je bio strašan. Da je normalan, sudija bi ovo okarakterisao kao nanošenje teških telesnih povreda bez namere, dosudio obeštećenje sirote devojke radi plaćanja bolničkih računa i kaznio počinioca novčano ili zatvorski da to više ne čini. Ovako, proizveo je još jednog recidivistu koji će ovu zabavu ponoviti, možda baš na tebi? Tada ćeš, naravno, pričati drugačije.